❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů a vypnutým fulltextovým vyhledáváním. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Kde koupit Huawei switch?
-
forkman
- antispam: Ano
Kde koupit Huawei switch?
Potřeboval bych koupit Huawei S5720-28X-SI-AC a Alternetivo ho nemá skladem, je to switch za pár korun, takže předpokládám, že někdo by ho skladem v ČR mít mohl. Potřeboval bych ho rychle. Nemáte někdo tip na to, kdo to taky prodává? Ale aby to taky nebylo za 2x tolik 
0 x
-
_piggy_
-
forkman
Přesně tak, Google a proto se ptám, jestli někdo neví jestli se to nedá koupit i v ČR.
0 x
-
_piggy_
forkman píše:Přesně tak, Google a proto se ptám, jestli někdo neví jestli se to nedá koupit i v ČR.
Třeba ten odkaz co jsem poslal? Ten byl hned druhý na googlu...
0 x
-
forkman
Bože můj, když už to tupě pastuješ, tak si aspoň ověř co to je. Stačilo říct "nemám páru", chápu že jsi chtěl pomoct, ale když se ptám na ČR a ty mi sem dáváš Poláky, není to úplně k věci 
0 x
-
_piggy_
forkman píše:Bože můj, když už to tupě pastuješ, tak si aspoň ověř co to je. Stačilo říct "nemám páru", chápu že jsi chtěl pomoct, ale když se ptám na ČR a ty mi sem dáváš Poláky, není to úplně k věci
OK, stačilo to vysvětlit slušně... Já teda vidím u firmy senetic sídlo v Praze kde mají Českou pobočku. To že vadí majitel firmy z polska je věc jiná. Už pomáhat nebudu
0 x
-
iTomB
_piggy_ píše:OK, stačilo to vysvětlit slušně... Já teda vidím u firmy senetic sídlo v Praze kde mají Českou pobočku. To že vadí majitel firmy z polska je věc jiná. Už pomáhat nebudu
A ty si myslis, ze ho maji skladem?
0 x
-
_piggy_
iTomB píše:_piggy_ píše:OK, stačilo to vysvětlit slušně... Já teda vidím u firmy senetic sídlo v Praze kde mají Českou pobočku. To že vadí majitel firmy z polska je věc jiná. Už pomáhat nebudu
A ty si myslis, ze ho maji skladem?pochybuju ... On ho chtel i rychle
Vidím tam 5 kusů dostupnost,tak jsem chtěl pomoct a poslal odkaz a místo toho se dohadujeme že to není z česka...
0 x
-
iTomB
Ale maji u toho, ze dodani bude az 4.7.
Nevim, myslis ze jim bude vic jak tyden trvat zabaleni a poslani v cesku?
nebo delaji jen 1x za 14 dni? 
0 x
-
_piggy_
iTomB píše:Ale maji u toho, ze dodani bude az 4.7.Nevim, myslis ze jim bude vic jak tyden trvat zabaleni a poslani v cesku?
nebo delaji jen 1x za 14 dni?
kritizovat umí každý... že?
0 x
-
forkman
Nakonec jsem do Seneticu psal a pak i volal, na českou mailovku a na pražské číslo a vždycky tam byl Polák
Mají to u dodavatele, takže nejdřív to jde do Seneticu v Polsku a až potom do ČR, proto ta dostupnost. Ale jeden kousek jsem nakonec vzal, za necelých 16 bez daně, kdo by odolal 
0 x