❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Hikvision 7608HI

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
gargo

Hikvision 7608HI

Příspěvekod gargo » 7 years ago

Ahojte mam jedno starsie hybridne DVR a potrebujem dako spravit dialkovy pristup do neho, najlepsie cez aplikaciu. Nepodporuje este Hik-Connect ani s najnovsim firmwarom. Viete mi nekto poradit daky posobo ? Su tam dake sposoby na vyber (hiddns, no-ip atd) ale nerobil som este ani s jednym len s HikConnectom. Dakujem
0 x

hanzIT

Příspěvekod hanzIT » 7 years ago

tak klasika ...¨

verejnou IP a otevrit porty 80, 554 a 8000 tusim¨

HIT
0 x

gargo

Příspěvekod gargo » 7 years ago

To je vsetko spravene, porty otvorene. Len ako dalej. Ked sa snazim prihlasit do aplikacie alebo aj cez hikconnect stranku podla serioveho cisla tak mi pise ze je zariadenie offline alebo nieje v sieti.
0 x

danno1771

Příspěvekod danno1771 » 7 years ago

No pokiaľ ti zariadenie nepodporuje hikconnect tak sa tam s app hik nedostaneš lebo ona sa musí akoby sparovať pomocou verifikačného kódu . Takže tebe ostáva jedine použiť app tretích strán pripadne ak tvoje zariadenie podporuje onvif tak to by nemal byť problém.
0 x

jenda.master

Příspěvekod jenda.master » 7 years ago

mělo by to mít web rozhraní na portu 80 (pokud to neni nastavený jinak)... a na 8000 by měl bejt stream...
můžeš tedy použít web rozhraní, popřípadě aplikaci ivms-4200 - ta je dostupná pro víceméně všechny platformy...
připojovat se nebudeš přes hik cloud, ale přímo na tu veřejku co tam máš přidělěnou
0 x