❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

HP Proliant DL140 G3

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
jpg
Kontaktovat uživatele:

HP Proliant DL140 G3

Příspěvekod jpg » 17 years ago

Zdravim,
ma nekdo zkusenosti, jestli MT (idealne v3) bezi na hardwaru od HP ?
0 x

fra.iesus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod fra.iesus » 17 years ago

jpg píše:Zdravim,
ma nekdo zkusenosti, jestli MT (idealne v3) bezi na hardwaru od HP ?

je to OT, takze klidne smazat, ale neda mi to: mas nejaky duvod na serveru tohohle formatu poustet amatersky system, kterym mk bezesporu je? osobne bych to bral asi jako vyhozene prachy. (trochu vysvetlim: mk je staveny jako optimalizovany na mensi site a slabsi routery, nic profi...chces-li investovat a investujes-li do hw, tak nevidim duvod, proc si na to nehodit normalni system, ktery dokaze mnohem vide a nema tolik chyb. kdo chcete, klidne mne kamenujte - nemam nic proti mk, sam na nem jedu a mam ho prave quli tomu rad, ale existuji urcite meze: jakmile bych mel na investici do rozumneho hw, tak nejedu na systemu napsanem pro "skladacky"!)
0 x

reset

Příspěvekod reset » 17 years ago

pokud narazis na to, provozoval Mk jako server , tak s tebou souhlasim, MK je dobry akorat tak jako router do site. Provozovat MK jako server je blbost a neschonost admina. Jako server reseni doporucuji treba debiana.
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam

fra.iesus
Kontaktovat uživatele:

reset píše:pokud narazis na to, provozoval Mk jako server , tak s tebou souhlasim, MK je dobry akorat tak jako router do site. Provozovat MK jako server je blbost a neschonost admina. Jako server reseni doporucuji treba debiana.

jj, tak nejak ;)
0 x

jpg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod jpg » 17 years ago

no tak diky, za OT prispevky :(
cojsem chtel vedet jsem se nedozvedel...
0 x

fra.iesus
Kontaktovat uživatele:

jpg píše:no tak diky, za OT prispevky :(
cojsem chtel vedet jsem se nedozvedel...

tak dobre, k veci:
- podporu multicore jsem naposledy zkousel u v3rcX a nedopadla (fungovala tehdy jen na nekterych strojich). jak je to ted nevim a nemam zatim ani odvahu zkouset, to si holt budes muset vyzkouset sam.
- sitovky Broadcom 5722: kombinaci "mikrotik" a "broadcom 5722" se mi vygooglovat nepovedlo, mate nekdo zkusenosti s temato kartama?
- chipset intel 5000: taktez googlovani bez vysledku
- sata disky: mam dojem, ze sata beha jedine u v3
...vim, nepomohl jsem, ale aspon rozclenil problem na nekolik podproblemu ;)
0 x