❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Koncese

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
Rasken
Kontaktovat uživatele:

Re: Koncese

Příspěvekod Rasken » 17 years ago

Mate nekdo neverjnou sit? jaky mate uvedeny "duvod" nebo proste tu nejakou hlasku na zaklade ktere je to neverejna sit ??
0 x

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 17 years ago

Dobrý den,
veřejná síť je taková síť, po které jsou zcela nebo převážně poskytovány veřejné služby.
Veřejná služba je taková, z jejíhož poskytování není nikdo předem vyloučen.
Informace pro analýzu trhu jsou požadovány i od poskytovatelů, kteří oznámili neveřejné
služby.

Vyjádření ČTU, takže shrnuto podtrženo, je uplně jedno co si tam dáš, statistiky budeš
vypisovat vkaždém případě ;)
0 x

Rasken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Rasken » 17 years ago

OK, a jeste mi vysvetli co mam zaskrtnout v bodu:
- Odposlech a zaznam zprav bude zabezpecen v souladu s vyhlaskou 336/2005
- Technicka zpusobilost k prednostnimu poskytovani sluzeb podle parag.141 zakon 127/2005
0 x

belmorfeus

Příspěvekod belmorfeus » 17 years ago

pozor - jako neveřjná sít vypisuješ tak 1/3 formulářů co jako veřejná.
Podle informací z ČTU bohatě stačí předem někoho vyloučit z poskytování služeb - ideálně další ISP a máš vystaráno a můžeš se prezentovat jako neveřejná síť.
Taková věta ve všeobecných podmínkách: Z poskytování služby je vyloučena každá fyzická i právnická osoba která zdarma nebo za úplatu bude poskytovat službu třetí osobě mimo míslo odběru.
A jsi neveřejná síť a máš klid od většiny otravných formulářů na které by jsi potřeboval křištálovou kouly aby jsi je správně vyplnil a taky nemusís zařizovat žádné odposlechy apod.
0 x

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 17 years ago

Takovéhle vyjádření od "jedné paní z čtu" mám taky :)) bohužel když jsem se na stejnou otázku zeptal na čtu v praze a v Brně, dostal jsem rozdílné odpovědi takže pokud to není ověřené právníkem že je to tak jak píšeš, můžeme tady o tom debatovat, dohadovat se, ale to je asi tak všechno co s tím můžeme dělat ;)
Jen taková další drobnost u které nebudu uvádět podrobnosti, i jeden samotný člověk Vám po roce dá uplně jiné informace a nebyla to "žádná paní z čtu" takže oni sami v tom mají hokej.

Ještě poslední věc, nevím jak Vám ale mě se objeví z čtu na tom jejich portále dotazníky všechny a nikde nemám napsané které mám a nemám vyplňovat. Po odeslání mě paní jen odepsala že jeden sem vyplňovat nemusel ale kde mám sakra zjistit který, mám se pokaždé ptát jestli FET nebo FER nebo nevím které kokotiny nevyplňuju v půlročním nebo ročním statistickém výkazu?
0 x

Jan Holub

Příspěvekod Jan Holub » 17 years ago

belmorfeus píše:Z poskytování služby je vyloučena každá fyzická i právnická osoba která zdarma nebo za úplatu bude poskytovat službu třetí osobě mimo míslo odběru.

Chudák ISP co má ve tvém regionu třeba chalupu a chce net. :lol:
0 x