❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Fotky po hurikánu
Re: Fotky po hurikánu
Na první pohled je to komín od Shiedelu. Při výšce nadstřešní části do nějakého limitu není potřeba tam zalívat výztuž. A ten komín má v technické dokumentaci jasně napsáno, že se na něj nesmí NIC věšet. Ale kdo by se zabýval čtením technické dokumentace a výrobou nějakého stožárku, když tam tohle kouká ze střechy, že?
0 x
-
-
MartinZS píše:ten bude viset na konci kabelu
Nevisela - na konci kabelu byla jen koncovka
0 x
čoveče... to ta jednotka koukala do hřebenu střechy nebo co? je přece strašně nízko.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
to bylo jako loco / nano ? to na to stoupnul kun ne ?
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
Viktor Novotný píše:to bylo jako loco / nano ? to na to stoupnul kun ne ?
to muze byt klidne M5 chycena jen za spodni cast.
a kabel vedl po strese, na ten kabel v tom vetru spadla vetev a uravala to i s antenou. To by mohlo byt kliden mozny
0 x
_luky_ píše:Na první pohled je to komín od Shiedelu. Při výšce nadstřešní části do nějakého limitu není potřeba tam zalívat výztuž. A ten komín má v technické dokumentaci jasně napsáno, že se na něj nesmí NIC věšet. Ale kdo by se zabýval čtením technické dokumentace a výrobou nějakého stožárku, když tam tohle kouká ze střechy, že?
Ano je to shiedel. Nebyly použity roxory jako výztuha ani kotvení ke krovu. Navíc k tomu tam někdo dal parabolu tak bylo vymalováno
- Přílohy
-
- shiedel.jpg (240.02 KiB) Zobrazeno 4708 x
0 x
navíc to teda někdo vyzdil na jakousi maltu a ne na to lepidlo co tam patří
0 x
tak jsem zjistil že nám vyskákalo asi 3 kusy pružinek od plachty u 120cm alcomy jak se ta plachta mrskala tak se to povolovalo a ejhle, možná by tam měla přístě alcoma dávat normálně matky s jištěním tedy s takovou tou gumičkou....
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
Stavěl jsem Schiedel 8m. 1,8m nad střechu a dával jsem do něj 6m tyče a zalil betonem (směs cementu a trochu jemného písku). Ta spojovací malta je sama o sobě hrubá. Jen po uložení tvárníce se s ní nesmí už moc hýbat, protože ty tvárnice nasajou vodu a pak to nedrží. Každou tvárnici jsem pro jistotu extra penetroval. Vítr to přežilo, ale dávat na to sat. parabolu bych si netroufl.
0 x
Taky jedna.. to je poslední co měřila.. již ji chybí meric vetru
- Přílohy
-
- wind.PNG (38.7 KiB) Zobrazeno 4310 x
2 x
Wake_On_W!F! píše:Ahoj jelikož ted řádí ten hurikán myslím že nějaké ty škody budou a nejenu ISPků ale taky Mobilní operátoři. Tak ukažte jak vám hurikán přidělal práci. My moc velké škody nemáme
Hele? Jen tak mezi námi - toto je opravdu vaše fotka? Já jen že tuto fotku jsem fotil já v dubnu na naší hale a posílal jsem jí do RETE v Roudnici s tím, jak jsem moc vychvaloval při reklamaci montáž antény s odkazem na odfláknutou práci... a to nebylo po žádném hurikánu!!!
0 x
::RouterLEGOboard::
Nepřijde vám že ty jejich příhrady jsou takový jiný?
- Přílohy
-
- uragan.jpg (179.47 KiB) Zobrazeno 3786 x
0 x