❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Fotky po hurikánu
-
Fotky po hurikánu
Ahoj jelikož ted řádí ten hurikán myslím že nějaké ty škody budou a nejenu ISPků ale taky Mobilní operátoři. Tak ukažte jak vám hurikán přidělal práci. My moc velké škody nemáme 
- Přílohy
-
- antena.jpg (143.15 KiB) Zobrazeno 5534 x
0 x
-
mezi tímv evropě starší příspěvek z ubnt
- Přílohy
-
- large.jpg (165.46 KiB) Zobrazeno 5520 x
0 x
Wake_On_W!F! píše:Ahoj jelikož ted řádí ten hurikán myslím že nějaké ty škody budou a nejenu ISPků ale taky Mobilní operátoři. Tak ukažte jak vám hurikán přidělal práci. My moc velké škody nemáme
dobre vidim, ze to je takmer meter dlha konzola, prichytena na asi 4cm sirokom plochaci s dvoma skrutkami? vzhladom na toto, to dopadlo este velmi dobre..
0 x
0 x
Ferenc Richard
info[at]RFservis[dot]cz
+420 774 164 886
Vystavba telek. reseni LTE, 3G, 2G [HUAWEI,NOKIA..]
Mikrovlny ericsson, huawei, ray, alcoma...
Vytyčování met. a opt. siti o2
Servis a udrzba mob. a fix stanic.
Poskytovani telek. sluzeb Olomoucky kraj.
info[at]RFservis[dot]cz
+420 774 164 886
Vystavba telek. reseni LTE, 3G, 2G [HUAWEI,NOKIA..]
Mikrovlny ericsson, huawei, ray, alcoma...
Vytyčování met. a opt. siti o2
Servis a udrzba mob. a fix stanic.
Poskytovani telek. sluzeb Olomoucky kraj.
ze vsici serou zarizka na takovy tycinky kovovy... to snad ani nejsou trubky ale vetsi hrebiky ne ? Alcoma na nejake 42-48mm trubce ? Very Funny... to UBNT na zdi na te metrove konzoli, co kdo jako cekal ze to udela... aby to vydrzelo, melo to byt na 2x vetsich hmozdinach nebo lepe na chemii.
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
Wake_On_W!F! píše:Ahoj jelikož ted řádí ten hurikán myslím že nějaké ty škody budou a nejenu ISPků ale taky Mobilní operátoři. Tak ukažte jak vám hurikán přidělal práci. My moc velké škody nemáme
jak někdo může vyrobit takovej držák herdek??? Toto by mělo mít minimálně trojbod neli 4 bod, to má vyložení jako prase....
1 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
co se na takovou konstrukci konzolky dá legálně uchytit? Proč to vůbec někdo takhle vyrábí?
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
hapi píše:co se na takovou konstrukci konzolky dá legálně uchytit? Proč to vůbec někdo takhle vyrábí?
a v shopech je to dokonce prezentovaný jako satelitní držák, tedy výrobce by na to asi pověsil i satelit
osobně bych na to dal tak nanostationu, a konečná
0 x
UPDATE klienti SET internet_povolen = false WHERE po_splatnosti > 500
Lepší než výhra ve Sportce :)
Lepší než výhra ve Sportce :)
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
hapi píše:co se na takovou konstrukci konzolky dá legálně uchytit? Proč to vůbec někdo takhle vyrábí?
loco
1 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
Tak hned první fotka tady už byla ve vtipných fotografiích. Nicméně nám to pěkně asi o 20 stupňů zohnulo tak 12cm průměr nerezovou trubku, která je osazena SIAE a 10 GHz UBNT s Jirouškou. Ty jsou skoro u uchycení a nahoře je jen Rocketdish, všesměr a 2 sektorky. Výška cca 2,5m ohyb docela solidní.. No SIAE se úplně rozpojilo takže se šlo dneska s kurtnama přetahovat na druhou stranu a rovnat. Trošku se povedlo ale ne moc, SIAE už jede a my objednáváme novej stožár a asi čtyři kotvící lanka 
P.S - příjde mi, že ani jedna z těch fotek není aktuální.. pochybuju, že teď by někdo vylezl na střechu v kraťasích a triku..
P.S - příjde mi, že ani jedna z těch fotek není aktuální.. pochybuju, že teď by někdo vylezl na střechu v kraťasích a triku..
0 x
Striker píše:
Tak to je i mozne, ja treba jeste ted delam v kratasech a zabkach, vzdyt neni takova zima. Boty a kalhoty beru az kdyz pada snih. Ono je pak clovek nastrojeny, 90 procent instalace dela doma u nejakyho zakaznika. Pak se porad odstrojovat. Navic nesnasim teplo. Je teda pravda, ze kamosi si ze me delaj srandu, ze mam snad i svetr na chodidlech zespoda a ze prej vypadam tak trochu jako hobit
0 x
Komínek nám upadl.
- Přílohy
-
- komin.jpg (252.23 KiB) Zobrazeno 4436 x
0 x
šetří se na závitech 
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
to NENI kominek, to je kryt na trubku co v tom vede. Kterej debil na nej dal tu parabolu ? 
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))