❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

IMCO vs BKE

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
okoun
antispam: Ano

IMCO vs BKE

Příspěvekod okoun » 8 years ago

ahoj, mám dilema co používat za zdroje na sitech, bohužel AD se mi neosvědčilo v těch vyšších výkonových řadách a tak šahnu po BKE nebo po IMCO vše okolo 300W.
Můžete mi poradit co bude lepší jestli to BKE či třeba IMCO POWER LS110.H?
Cenu neřeším.
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

CrazyApe

Příspěvekod CrazyApe » 8 years ago

My pouzivame BKE a poruchovost zatim 0.
0 x

Julian
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Julian » 8 years ago

okoun píše:ahoj, mám dilema co používat za zdroje na sitech, bohužel AD se mi neosvědčilo v těch vyšších výkonových řadách a tak šahnu po BKE nebo po IMCO vše okolo 300W.
Cenu neřeším.

Ahoj,

BKE = 0 reklamací, kupováno v minulosti
IMCO = nepoužíváme, ale co jsem viděl, tak z těchto dvou jsou asi pokrokovější a šel bych do nich (pokud mám tyto 2 možnosti)
osobně nakupuji Delty = 0 reklamací (používám 48V verze)
DRP048V120W1BN
DRP048V240W1BN
DRP048V480W1BN

R
0 x

Chimiak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Chimiak » 8 years ago

Ahoj,
zrovna resim neco podobneho, ta Delta se mi libi, jak mate resene dobijeni baterek + nejaky dohled nad nima?

Diky

Julian píše:
okoun píše:ahoj, mám dilema co používat za zdroje na sitech, bohužel AD se mi neosvědčilo v těch vyšších výkonových řadách a tak šahnu po BKE nebo po IMCO vše okolo 300W.
Cenu neřeším.

Ahoj,

BKE = 0 reklamací, kupováno v minulosti
IMCO = nepoužíváme, ale co jsem viděl, tak z těchto dvou jsou asi pokrokovější a šel bych do nich (pokud mám tyto 2 možnosti)
osobně nakupuji Delty = 0 reklamací (používám 48V verze)
DRP048V120W1BN
DRP048V240W1BN
DRP048V480W1BN

R
0 x

Gemb

Příspěvekod Gemb » 8 years ago

Tiez mam skusenost s BKE, 300W / 150W zalohovane zdroje 12 aj 24V vsetky ok, bez jedineho problemu, na niektorych sitoch uz roky bez poruchy. DC DC menice 12-48 a 24-48 taktiez OK.
0 x

Petr Bačina
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petr Bačina » 8 years ago

Ono se stačí podívat dovnitř BKE a je jasné, že tady se platí za kvalitu. Jestli je na tom IMCO alespoň tak dobře, tak budeš mít těžké rozhodování. Pak už je to jen jestli chceš CZ nebo SK výrobek 8)
0 x

basty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod basty » 8 years ago

Umi ten BKE s dohledem automaticky watchdog na IP? Vim ze umi manualni, ale pokud je problem s privodem, tak si moc nepomuzu.... Diky
0 x