Ahoj máte nekdo skusenosti s http://internetkabelovka.cz/ ? Dnes přišel technik a říkal, že v lokalite (mimochodem prdel sveta) kde jsem si myslel, ze mame konkurenci zmapovanou, prisel technik zminenej spolecnosti a nabizel panovi 80 Mb/s.
Znáte je nekdo?
Díky PS
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
internetkabelovka.cz
-
internetkabelovka.cz
0 x
Hapi happy reader:
Všechno máš blbě, hw je blbý, nápad je ještě větší kravina, nic nikdo neumí, kupujete zbytečné blbsti.
Ale jinak nechci prudit.
Všechno máš blbě, hw je blbý, nápad je ještě větší kravina, nic nikdo neumí, kupujete zbytečné blbsti.
Ale jinak nechci prudit.
Neznám ale první co mě zarazilo je internetkabelovka@seznam.cz 

0 x
-
Přesně, to vypadá jako web nějakýho obchoďáka a ne jako stránka poskytovatele služby.
0 x
-
to mne napadlo taky ale pry tam meril nejaky signal a pan nema kabely od O2 v dome tak nevim nevim zda to neni zase neco jineho. Myslel jsem LTE ale pry je internet bez omezeni.
0 x
Hapi happy reader:
Ale jinak nechci prudit.
Ale jinak nechci prudit.
No koukám, ale neni to ISP, jelikož by musel mít všechny informace na netu, kontakt, ičo, doklady a podklady...
To je blbost, možná podvod.. možná O2 nebo jiný operátor.
Možná návrh na ČTÚ..
To je blbost, možná podvod.. možná O2 nebo jiný operátor.
Možná návrh na ČTÚ..

0 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Ano, to je obchodak O2 kterej na to jde "trochu" jinak,stejnej zmetek jako intepraha.cz
Nedivte se ze tvrdi, ze ma pokryti vsude, oni prodaj i LTE modem s FUPem jako neomezenej.
Smlouvu podepisuji s razitkem 02, on se jen zahoji na odmene.
Nedivte se ze tvrdi, ze ma pokryti vsude, oni prodaj i LTE modem s FUPem jako neomezenej.
Smlouvu podepisuji s razitkem 02, on se jen zahoji na odmene.
cmgn píše:Stačí kouknout a je jasné, že je to nějaký přeprodejce O2....
0 x