❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
problém s odesláním na volny.cz
problém s odesláním na volny.cz
Tento měsíc mám problém z venkovních domén cokoli odeslat na volny.cz, nic tam nepřijde ani nedoručenka zpět. zkoušeno z různých SMTP a domén. Nemá někdo podobnou zkušenost?
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
-
I jiné poštovní servery mají mouchy
třeba centrum pravidelně zpožďuje (možná chce odrazovat spamery)
seznam občas něco zahodí beze zprávy, druhý den to projde a.t.d.
Někdy se to stane i na googlu (testuji to proti svým účtům u těchto portálů).
Jsou to "služby zdarma" a proto mají takovouto kvalitu.
třeba centrum pravidelně zpožďuje (možná chce odrazovat spamery)
seznam občas něco zahodí beze zprávy, druhý den to projde a.t.d.
Někdy se to stane i na googlu (testuji to proti svým účtům u těchto portálů).
Jsou to "služby zdarma" a proto mají takovouto kvalitu.
0 x
Zdravím,
ano, potvrzuji, z několika míst emaily putovaly na volny.cz velmi dlouho. Když jsem kontaktoval správce odesílacích serverů, potvrdili problém na volném.cz. Asi za dva dny problém zmizel a nyní chodí vše OK a ihned. To byl asi jediný problém s volnym.cz za mnoho a mnoho let, takže s názorem zadarmo = špatně stoprocentně nesouhlasím, používám i placené služby a tam jsou problémy také. Jediný zdarma, kdo se výrazně vymyká je gmail.com, kde jejich pravidla prakticky zabraňují normálním lidem normální spolehlivé komunikaci a to dlouhodobě.
mpcz, 18.11.2016
ano, potvrzuji, z několika míst emaily putovaly na volny.cz velmi dlouho. Když jsem kontaktoval správce odesílacích serverů, potvrdili problém na volném.cz. Asi za dva dny problém zmizel a nyní chodí vše OK a ihned. To byl asi jediný problém s volnym.cz za mnoho a mnoho let, takže s názorem zadarmo = špatně stoprocentně nesouhlasím, používám i placené služby a tam jsou problémy také. Jediný zdarma, kdo se výrazně vymyká je gmail.com, kde jejich pravidla prakticky zabraňují normálním lidem normální spolehlivé komunikaci a to dlouhodobě.
mpcz, 18.11.2016
0 x
-
Já jsem nenapsal slovo "špatně", to si ani nemyslím.
Jen jsem chtěl poukázat na to, že když poštovní server není pod mojí správou,
tak nemohu očekávat nějakou superkvalitu a stěžovat si mohu akorát tak na lampárně.
Na to, že je to pro veřejnost zdarma je výsledek celkem dobrý.
Komu to nestačí, může si pořídit své vlastní řešení (a to něco stojí).
Jen jsem chtěl poukázat na to, že když poštovní server není pod mojí správou,
tak nemohu očekávat nějakou superkvalitu a stěžovat si mohu akorát tak na lampárně.
Na to, že je to pro veřejnost zdarma je výsledek celkem dobrý.
Komu to nestačí, může si pořídit své vlastní řešení (a to něco stojí).
0 x