❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Taggovaný provoz na síťové kartě

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
Jerab

Taggovaný provoz na síťové kartě

Příspěvekod Jerab » 8 years ago

Zdravim,
prosím o radu jak nastavit síťovou kartu Realtek PCIeGBE Family Controler, aby přijímala taggované rámce.

Děkuji
0 x

Salamander

Příspěvekod Salamander » 8 years ago

Melo by stacit povolit VLAN pres nastaveni zarizeni
Přílohy
Capture.JPG
0 x

ludvik

Příspěvekod ludvik » 8 years ago

Jak ta karta bude vědět, jaký TAG má přijímat? Bych řekl, že na to je ještě nějaká jiná utilitka.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.

Petr Bačina
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petr Bačina » 8 years ago

Hlavně to musí podporovat ta síťová karta...
Přílohy
vlanid.jpg
0 x

ludvik

Příspěvekod ludvik » 8 years ago

1 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.

hol
antispam: Ano

Příspěvekod hol » 8 years ago

už se mi stalo, že to v menu nebylo, ale karta to uměla. Pomohl originální ovladač stažený ze stránek vendora náhradou za ten, co je ve windows.
0 x

Jerab

hol píše:už se mi stalo, že to v menu nebylo, ale karta to uměla. Pomohl originální ovladač stažený ze stránek vendora náhradou za ten, co je ve windows.

Bohužel ovladač nepomohl, zkoušel jsem jich už spousty, ale nikdy se mi vlan ID v záložce neukázalo :/
0 x

Jerab

Petr Bačina píše:Hlavně to musí podporovat ta síťová karta...

V záložce nemám Vlan ID , ovladč jsem měnil asi 10x a furt nic :/
0 x