❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
vtipné fotografie
Re: vtipné fotografie
Přesně tak, ta trubka je dobrá, to je v pohodě. Je to určitě 6m 120mm průměr, dobře zakotvená. Stejně to dělají operátoři na ty trubky, koukal jsem, že siklu či jiné 80 Ghz nasazují ve velkém, staré rádio v licenci nechvájí jako zálohu.
1 x
A tuhle pohadku znate? Byla jednou jedna vodovaha zvana tez libela , ale tu bohuzel ve firme PCAGE Libesice neznali a proto delali tohle :
0 x
Polarizacia? No problemo
Skor sa smejem na tom sextante jak s neho ide ten kabel

Skor sa smejem na tom sextante jak s neho ide ten kabel

0 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Stejně by mě zajímalo... kde zmizelo vlákno o pohádce: Oktávka a tisíc argumentů

0 x
A to este treba pocitat, ze tam maju vsetko osolene na max power. Ked si clovek pozre vselijake videa na youtube ohladom UBNT najcastejsie su tam tieto krajiny zazrakov, kde robia 40km spoje na powerbeamoch 400 :d Tie power bridge su masaker
Ked si predstavim ake haklive su na rusenie tak by ma fakt zaujimalo ako im to chodi 

0 x
3com píše:Stejně by mě zajímalo... kde zmizelo vlákno o pohádce: Oktávka a tisíc argumentů![]()
myslíš: https://uloz.to/live/!ZqGg67frQ/30-05-2 ... 2video-mpg ?
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
Petr Bačina píše:pánové v Iráku se s tím nepářou. A pak že je frekvencí málo
Říkám si, jak se na takový stožár vůbec leze.
0 x
3com píše:Stejně by mě zajímalo... kde zmizelo vlákno o pohádce: Oktávka a tisíc argumentů![]()
Zmizelo. Ale nic ti nebrání založit třeba vlákno Orlí pohádky

0 x
-
- Kontaktovat uživatele:
DarkLogic píše:Říkám si, jak se na takový stožár vůbec leze.
No jak? Jako na skleněnou kouli... BLBĚ

1 x
DarkLogic píše:Petr Bačina píše:pánové v Iráku se s tím nepářou. A pak že je frekvencí málo
Říkám si, jak se na takový stožár vůbec leze.
Ty dráty jsou jak lasery v Mission impossible, nicméně většinou přijede malá plošina.
0 x
UPDATE klienti SET internet_povolen = false WHERE po_splatnosti > 500
Lepší než výhra ve Sportce :)
Lepší než výhra ve Sportce :)
Dnes jsem si zahrál na Orla 

0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...