❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
PDSMA+ problem s redukci MPCI.1B ???
PDSMA+ problem s redukci MPCI.1B ???
Zdravim, chtel bych se jenom zeptat ... Mam desku SUPERMICRO PDSMA+ a v ni osazeny redukce PCI --- miniPCI (MPCI.1B) a tech karty R52 a mikrotik mi tyto karty nevidi ... neni potreba nejake spec nastaveni BIOSu nebo jumperu na zakladni desce ? Diky vsem
0 x
android píše:Zdravim, chtel bych se jenom zeptat ... Mam desku SUPERMICRO PDSMA+ a v ni osazeny redukce PCI --- miniPCI (MPCI.1B) a tech karty R52 a mikrotik mi tyto karty nevidi ... neni potreba nejake spec nastaveni BIOSu nebo jumperu na zakladni desce ? Diky vsem
Určitě není potřeba něco nastavovat, používám redukce přímo od MK s CM9 a jede to uplně bez problémů
0 x
Leeonek píše:android píše:Zdravim, chtel bych se jenom zeptat ... Mam desku SUPERMICRO PDSMA+ a v ni osazeny redukce PCI --- miniPCI (MPCI.1B) a tech karty R52 a mikrotik mi tyto karty nevidi ... neni potreba nejake spec nastaveni BIOSu nebo jumperu na zakladni desce ? Diky vsem
Určitě není potřeba něco nastavovat, používám redukce přímo od MK s CM9 a jede to uplně bez problémů
Aha tak ja mam redukci od pcengines zakoupenou v i4wifi ... muze to byt problem ????
0 x
android píše:Leeonek píše:android píše:Zdravim, chtel bych se jenom zeptat ... Mam desku SUPERMICRO PDSMA+ a v ni osazeny redukce PCI --- miniPCI (MPCI.1B) a tech karty R52 a mikrotik mi tyto karty nevidi ... neni potreba nejake spec nastaveni BIOSu nebo jumperu na zakladni desce ? Diky vsem
Aha tak ja mam redukci od pcengines zakoupenou v i4wifi ... muze to byt problem ????
Dostal jsem zpravu ze deska supermicro pdsma+ ma jenom 5V PCI porty tzn redukce PCI od PC ENGINES ktera je na 3,3V zrejme nepojede ... Jakou jinou tedy pouzit ? Diky
0 x
android píše:android píše:Leeonek píše:android píše:Zdravim, chtel bych se jenom zeptat ... Mam desku SUPERMICRO PDSMA+ a v ni osazeny redukce PCI --- miniPCI (MPCI.1B) a tech karty R52 a mikrotik mi tyto karty nevidi ... neni potreba nejake spec nastaveni BIOSu nebo jumperu na zakladni desce ? Diky vsem
Dostal jsem zpravu ze deska supermicro pdsma+ ma jenom 5V PCI porty tzn redukce PCI od PC ENGINES ktera je na 3,3V zrejme nepojede ... Jakou jinou tedy pouzit ? Diky
Ta kto bych jim tu desku odtloukl o hlavu !!! PCI 2.2 by mela mit dneska uz kazda nova deska.
Nabizim ti reseni, ale prijdes o zaruku

0 x
mame v siti asi 50x Supermicro P8SCT a dalsich alespon 20ks PDSMA+ a v nich samozrejme redukce od Pc engines. Neni s nima jediny problem...Pozor! probemy mohou nastat jestli pouzite vice jak 2 karty CM10, R52,XR5,XR2 nebo cokoliv jineho, nez SR5,SR2,CM9...
0 x