došla nám poptávka na připojení v Chomutově (17.listopadu 4609 Chomutov 43004), nevím proč když my jsme z druhé strany republiky
jde o koncáka, požadavek na wifi cca 15/5 mbit
kdo chce, písněte, pošlu kontakt
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
připojení v chomutově
připojení v chomutově
0 x
UPDATE klienti SET internet_povolen = false WHERE po_splatnosti > 500
Lepší než výhra ve Sportce :)
Lepší než výhra ve Sportce :)
-
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
- stepan.benes
- Kontaktovat uživatele:
wifi 15/5 asi nenabídnem, ale na týhle lokalitě máme optiku. Rádi ho připojíme - GrapeSC. Kontakt buď SZ nebo na mail benes@grapesc.cz
0 x
Profesionální troll, manipulátor a hrubovibrační ještírek.
Vůbec mi nevěřte, protože se s Vámi velmi pravděpodobně právě teď pokouším manipulovat !!!
Vůbec mi nevěřte, protože se s Vámi velmi pravděpodobně právě teď pokouším manipulovat !!!
- stepan.benes
- Kontaktovat uživatele:
Aha, kouknu do systému a je to jasný:
- tvrdá stopka
- neplatič
- nevrácené STB a Gateway
- předáno k vymáhání agentuře
V Chomutově už je asi nebude chtít nikdo připojit
- tvrdá stopka
- neplatič
- nevrácené STB a Gateway
- předáno k vymáhání agentuře
V Chomutově už je asi nebude chtít nikdo připojit

0 x
Profesionální troll, manipulátor a hrubovibrační ještírek.
Štěpáne, udělali jsme si to sami, to jsou ty připojení za 1Kč, kdy půjčuješ a nevíš komu zařízení za tisíce. No a lokalita také občas napoví s kým máš tu čest...
Vždycky se směju, když slyším, jak se někdo vzteká, že u nás musí zaplatit vratnou kauci. Tak ho s radostí posíláme k ccinternetu ( tebe šetříme protože jste normální
).
Každý měsíc je to tak 10 až 20 lidí které takto nepřipojíme.
Vždycky se směju, když slyším, jak se někdo vzteká, že u nás musí zaplatit vratnou kauci. Tak ho s radostí posíláme k ccinternetu ( tebe šetříme protože jste normální

Každý měsíc je to tak 10 až 20 lidí které takto nepřipojíme.
0 x