❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

nový spoj Summit

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
profik

nový spoj Summit

Příspěvekod profik » 9 years ago

Ahoj, nebudete někdo kupovat novy spoj od Summitu?

Volal jsem tam a paní mi řekla, že spolu s novým spojem dostanete automaticky klíč na upgrade jiného spoje za 1 Kč - to by se mi hodilo, jelikoz mam nasazeny spoj Summit který jsem koupil v domění ze přenese 40 mb ale bohuzel je licence jen na 5 :) Takze bych vám za novou licenici nabídnul více než 1 Kč.

čekám na SZ, díky :)

oprava: přenese mi to 10 mb, jednotky UNI 10 pro upresneni.
Naposledy upravil(a) profik dne 20 Apr 2016 13:27, celkem upraveno 1 x.
0 x

svestka
antispam: Ano

Příspěvekod svestka » 9 years ago

profik píše:Ahoj, nebudete někdo kupovat novy spoj od Summitu?
Volal jsem tam a paní mi řekla, že spolu s novým spojem dostanete automaticky klíč na upgrade jiného spoje za 1 Kč - to by se mi hodilo, jelikoz mam nasazeny spoj Summit který jsem koupil v domění ze přenese 40 mb ale bohuzel je licence jen na 5 :) Takze bych vám za novou licenici nabídnul více než 1 Kč.
čekám na SZ, díky :)

Přenese 5? To je nějaká hooodně stará verze. To by ti v Summitu možná dali vyšší licenci zdarma :D
A pokud by pro tebe licence nešla, třeba z technických důvodů, tak já se taky hlásím, potřeboval bych povýšit SDV 100 na 170. Za odměnu :)
0 x
UPDATE klienti SET internet_povolen = false WHERE po_splatnosti > 500
Lepší než výhra ve Sportce :)