Zdravim, resil nekdo z Vas blokaci stranky mbank.cz ? Z jedne ip neotevru mbank.cz, samozrejme jedna se ip kde je nat 1:many.
Z kontaktniho mailu mbank me napsala nejaka pipka, ze si mam aktualizovat prohlizec, ze ji web jde ... no ha ha, me take jde, ale z jinych ip .. jen z konkretni jedne nejde, proste ji blokuji ... ale co s tim, jde se s nima nejak domluvit ?
diky za kazde info co k tomu kdo mate ...
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
blokace webu mbank.cz
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
blokace webu mbank.cz
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- development
- education
Já jsem teď řešil něco podobného s bankou Era (tuším ČSOB). Z několika sdílených ip mi vůbec nenabíhal jejich web, takže jsem se obrátil na telefonickou podporu. Ti teda vůbec nevědeli co po nich chci, "svůj příběh" jsem vysvětloval asi 5ti lidem. nakonec mě poslední odkázal na email, kde to mám sepsat. Popsal jsem tedy problém, napsal náš rozsah ip, a pak se to samo najednou rozjelo.
Následná odpověď ze strany Era byla: ip adresy nejsou na blacklistu, požadujeme bližší informace kdy přesně probíhalo přihlášení.
Následná odpověď ze strany Era byla: ip adresy nejsou na blacklistu, požadujeme bližší informace kdy přesně probíhalo přihlášení.
0 x
- stepan.benes
- Kontaktovat uživatele:
Co třeba zvednout telefon a zavolat tam ... 

0 x
Profesionální troll, manipulátor a hrubovibrační ještírek.
Vůbec mi nevěřte, protože se s Vámi velmi pravděpodobně právě teď pokouším manipulovat !!!
Vůbec mi nevěřte, protože se s Vámi velmi pravděpodobně právě teď pokouším manipulovat !!!
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Hele otazka je kam ?
Volat na info linku pro kliose banky je zbytecne .. ale sehnal jsem nejaky tel na "ajtaka" a ten me rekl, ze oni toho v CR moc neresi, ze vse delaji kolegove v Polsku a tak ze jim o tom napise .. toz jsem zvedav ..

0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
Klidně je možné, že nějaký trol se snažil neuspěšně Xkrát přihlásit a padla na něj IP blokac ena nějaký čas. Používá to řada bank a i jiní. I takový ebay se dá takhle pěkně vyřadit, když se budu neúsěšně přhlašovat, pak vytrvale stále stejně blbě i se zadáváním capchy nějakou dobu a pak následuje IP ban na 24 hodin. V některých případech míésto IP banu se stane, že to pak odmítá přihlásit člověka i se správnými přihlašovacíma údaji z dané IP také asi 24 hodin.
Zkrátka řada security řešení si stále nezvyklo na NAT 1:M.
Zkrátka řada security řešení si stále nezvyklo na NAT 1:M.
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak ale toto muzou nejak hlasit, napriklad tim, ze misto webu se napise duvod nedostupnosti, ne tak, ze web se nenacte vubec, to je dosti prasarna ...
0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
Ale pro koncáka je to možná pořád lepší, jak situace, kdy takhle trotl to vyblokuje na blbým přihlášení a další človíčkové dostnaou zcela korektní přihlašovací obrazovku, která ale pro danou IP hlásí, že chybné přihlášení i se zcela korektníma údaji a mají tkaé smůlu, to je teprve pěkně matoucí haluz...
Pravda, v tomto druhém případě koncák neprská aspoŇ primárně na ISP, že mu to nejde, ale na koncový ústav.
Pravda, v tomto druhém případě koncák neprská aspoŇ primárně na ISP, že mu to nejde, ale na koncový ústav.
0 x