❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Wifi router s možností 2 SSID a omezením ryhclosti pro jedno SSID

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
Striker

Wifi router s možností 2 SSID a omezením ryhclosti pro jedno SSID

Příspěvekod Striker » 9 years ago

Potřeboval bych něco doporučit rozumné cenové relaci, za mě osobně bych dal Mikrotik RB951Ui-2HnD ale asi moc drahý řešení, ještě mě napadl RBcaP nebo Unifi.
Hlavně prej aby to mělo nějakej retro styl, černý :D ej to to muzikálního báru.. prej nejlépe ve dřevě :D :D
0 x

svestka
antispam: Ano

Příspěvekod svestka » 9 years ago

Striker píše:Potřeboval bych něco doporučit rozumné cenové relaci, za mě osobně bych dal Mikrotik RB951Ui-2HnD ale asi moc drahý řešení, ještě mě napadl RBcaP nebo Unifi.
Hlavně prej aby to mělo nějakej retro styl, černý :D ej to to muzikálního báru.. prej nejlépe ve dřevě :D :D

unifi a stříknout hnědou barvou :)
0 x
UPDATE klienti SET internet_povolen = false WHERE po_splatnosti > 500
Lepší než výhra ve Sportce :)

Striker

No to už mě taky nějak napadlo :D :D A nebo to prostě vykuchat a narvat do dřeva ale to bez záruky funkčnosti wifi :D
0 x

3com

Příspěvekod 3com » 9 years ago

Koupit folii jak se tím potahuje nabytek, kuchyně atd... A máš to... tam si můžeš vybrat imitaci dřeva přesně kterého chceš 8)
0 x

pcwifi

Příspěvekod pcwifi » 9 years ago

a neda se za neco / do neceho skovat misto aby se tomu delala nova fasada ? to jsou zase vejmysle...
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

Striker

No přemýšlel jsem, prý by se mu líbila knížka :D Takže mě napadlo nějakou vzít vytrhat listy z prostředka a hodit to prostě dotoho.. jakože to skrýt aby to nebylo vidět, ale zase co to udělá se signálem.
0 x

Striker

No já našel tohle co by se líbilo:
Netgear WNR2000 - http://www.czc.cz/netgear-wnr2000/166455/produkt
ale dle všeho to neumí dvě SSID pro oddělený sítě, takež naprd navíc nedokážu oddělit rychlosti aby měla jedna tčba půlku provozu vyhraněnou pro zaměstnance a druhou pro zákazníky.

Existuje vůebc něco takovýho levnějšího oproti Unifi nebo RB951?
0 x

Ladik

Příspěvekod Ladik » 9 years ago

Kryt ze staré knihy, myslim, ze dost pekne:
https://www.google.cz/imgres?imgurl=htt ... fCywOotZgw
prostupu signalu bych se nebal, ale za mne: ja bych nesetril a dal tam RB951G nebo tent novy s AC RB962UiGS-5HacT2HnT.
RB951G chodi jak raketa a nemusis nic resit, je sice drazsi, ale fakt dela co ma. Nainstaloval jsem jich jak sobe tak zakaznikum desitky a ani jeden nikdy nazazlobil.
0 x

Striker

Nakonec jsme se oba shodli na Mikrotik RB951Ui-2HnD a přesně jak je na obrázku bude kryt z knihy.
0 x

Rosak

Příspěvekod Rosak » 9 years ago

Správná volba. Kdysi jsem si na TL-WR1043ND s DD-WRT tohle nastavoval, ale s MK to jde udělat rychleji a přehledněji.
0 x