❗️Toto je původní ISPforum.cz ve stavu k únoru 2020 běžící v omezeném režimu pro archivační účely. Aktivní verzi naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
DIN lišta v rack rozvaděči
-
Peyrak
Re: DIN lišta v rack rozvaděči
taky to dávám takhle dolů dozadu, někdy nad to ještě dávám další lištu když je tam třeba velký zdroj
0 x
-
Besito
Nevíte, zda se vyrábí i zakrytovaná DIN do 10" zástavby? Dost by se mi hodila. Všude vídám jen do 19" 
Díky za případné echo
Díky za případné echo
0 x
- Radek Úlehla
- Kontaktovat uživatele:
Do 10" jsem viděl jen napájecí panely. Jedině si to nechat vyrobit pokud se nejdná o jeden kus.
0 x
-
Besito
Radek Úlehla píše:Do 10" jsem viděl jen napájecí panely. Jedině si to nechat vyrobit pokud se nejdná o jeden kus.
Našel jsem toto: http://www.triton.cz/cs/datove-rozvadec ... cove-listy ale zřejmě to není zakrytované shora.
0 x
-
joker
- antispam: Ano
Zdravim,
Potrebuju doporuceni na 230V ->15V az 13V zdroj (staci 10W, odber ve spicce tipuju tak na 9W) na din listu (ne nutne na Din, ale aby to bylo co nejmensi), nejlip aby mel nizkou vlastni spotrebu a moznost pripojit 12V male Aku jako UPS?
Tusim zee neeco takoveho merl Meanwell
Diky moc za ttipy...
Potrebuju doporuceni na 230V ->15V az 13V zdroj (staci 10W, odber ve spicce tipuju tak na 9W) na din listu (ne nutne na Din, ale aby to bylo co nejmensi), nejlip aby mel nizkou vlastni spotrebu a moznost pripojit 12V male Aku jako UPS?
Tusim zee neeco takoveho merl Meanwell
Diky moc za ttipy...
0 x
- svestka
- antispam: Ano
DIN lištu nýtujeme na zadní stěnu, nahoru nebo dolů, dle potřeby.
Pokud někdo trvdí, že se k ní pak přes věci vpředu dá blbě dostat, tak používá poddimenzované racky
Pokud někdo trvdí, že se k ní pak přes věci vpředu dá blbě dostat, tak používá poddimenzované racky
2 x