dnes mě jeden klient upozornil, že v dokladu nemám napsáno: "Evidenční číslo daňového dokladu: xy" Dříve jsme používal klasicky: "Daňový doklad číslo: xy"
toto je sice v zákoně již několik let, nicméně s příchodem kontrolního hlášení se to nějak vystrčilo na povrch a bazíruje se teď na tom, tak si to upravte ve vašich systémech...
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
kontrolní hlášení - problémy
kontrolní hlášení - problémy
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
Tohle bazírování na detailech doufám jednou způsobí revoluci. To byste nevěřili, jaký vopruz je změna názvu organizace i s adresou ... Támhleten zapomene velké písmeno, támten zase mezeru za tečkou, atd. atp. Přitom IČO je jednoznačný identifikátor ...
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
Detaily jsou od toho, aby jsme měli za co dostávat pokuty a státní kasa se mohla plnit... Znám případ, kdy majitel bazaru dostal 10 tyček flastr za to, že ve výkupní smlouvě neuved pohlaví prodávajícího. Doufám, že ta revoluce bude co nejdřív.. Rád se k ní připojím..
0 x
No je fakt ze jednou je vsechno poprve. Takova revoluce milionaru tu jeste nebyla
.

0 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Je mi to jasny, klient je firma a veze se na vecech ktere by pri tarifu firemnim bylo tobe jedno, za tu cenu (firemni drazsi tarif) klidne upravis fakturu. Ale klient ma tarif pro zakazniky vcetne zakaznickeho SLA , ze jo ? LMS sme doposud nenaucili rozlisovat u nazvu "first name" , velky nebo maly pismena, tak kazda firma ma velky pismena. Hold se neda nic delat. Do tohodle sem zatim programatora neinvestoval.
okoun píše:dnes mě jeden klient upozornil, že v dokladu nemám napsáno: "Evidenční číslo daňového dokladu: xy" Dříve jsme používal klasicky: "Daňový doklad číslo: xy"
toto je sice v zákoně již několik let, nicméně s příchodem kontrolního hlášení se to nějak vystrčilo na povrch a bazíruje se teď na tom, tak si to upravte ve vašich systémech...
0 x
-
Re: Citace:
"No je fakt ze jednou je vsechno poprve. Takova revoluce milionaru tu jeste nebyla
."
No nezlob se prosím Davide, ale milionářem je v této zemi každý, kdo drží byt i v sockolandu.
Dle znaleckých posudků má tu hodnotu i malej kvartýr.....
"No je fakt ze jednou je vsechno poprve. Takova revoluce milionaru tu jeste nebyla

No nezlob se prosím Davide, ale milionářem je v této zemi každý, kdo drží byt i v sockolandu.
Dle znaleckých posudků má tu hodnotu i malej kvartýr.....
0 x
zubodravec píše:Je mi to jasny, klient je firma a veze se na vecech ktere by pri tarifu firemnim bylo tobe jedno, za tu cenu (firemni drazsi tarif) klidne upravis fakturu. Ale klient ma tarif pro zakazniky vcetne zakaznickeho SLA , ze jo ? LMS sme doposud nenaucili rozlisovat u nazvu "first name" , velky nebo maly pismena, tak kazda firma ma velky pismena. Hold se neda nic delat. Do tohodle sem zatim programatora neinvestoval.okoun píše:dnes mě jeden klient upozornil, že v dokladu nemám napsáno: "Evidenční číslo daňového dokladu: xy" Dříve jsme používal klasicky: "Daňový doklad číslo: xy"
Název firmy má být přesně dle rejstříku tedy velká a malá písmena jsou zásadní, pokud by to někomu vadilo, tak si stěžuje oprávněně, já jen nechápu jakého programátora vede tento krok, že nedodržuje malá a vleká písmena? WTF
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...