Ahoj, nemáte někdo zkušenosti se Synology ve spojení s kamerami? Mám tu NASku DS213 na kterou je připojeno 5 IP kamer, z toho dvě kamery jsou podporované softwarem a tři jsou neznámé, tak byli nastaveny na ONVIF. Porouchal se disk, nahradil jsem ho dvěma diskama a snažil se nastavit kamery. Ty neznámé pro software sice detekuji na protokolu ONVIF, ale když je dám přidat s parametrem značka model ONVIF řekne že se nemohou připojit. Kamery předtím byli nastaveny na ONVIF a šlapalo to. Nyní se tomu nechce. Na kamerách ONVIF je zapnut. Nemáte s tím někdo zkušenosti?
Pro úplnost, po přeinstalaci tam beží DSM 5.2 a SurveillanceStation 7.1, předtím nevím co tam přesně bylo, naposledy jsem to přeinstalovával před rokem. Ale SurveillanceStation 7 už tam bylo, kvůli podpoře na Apple produktech. Pokud někoho něco napadne klidně piště, třeba jestli to někomu neběží někde na nějaké konkrétní verzi v poho. Díky.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz