❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

UPC zdražuje

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
ByZaK

UPC zdražuje

Příspěvekod ByZaK » 9 years ago

0 x
Zdeněk Kudrnáč - KudrnacNET - http://www.kudrnac.net

Striker

Příspěvekod Striker » 9 years ago

Jj známá psala, že jí došlo vyúčtování s mají tam dražší služby a další 4 se přidali se stejnou odpovědí.
0 x

Kolombo

Příspěvekod Kolombo » 9 years ago

Pro nás to bude zdražení o 15 Kč a zvýšení rychlosti o 100%. Původně jsme měli 10/1 Mbps, po zdražení to má být 20/2.

Viz dopis:

Oznámení o změně služeb

Vážený kliente,

v UPC je naší prioritou starat se o Vás a poskytovat Vám vždy ty nejlepší služby. Z důvodu zkvalitňování služeb a zjednodušení nabídky pro Vás máme připravenou spoustu výhod.

Vzhledem k tomu, že ve své smlouvě máte uvedené aktivní IČO, bychom Vás rádi přivítali mezi zákazníky UPC Business, kde se specializujeme na podnikatele a firemní zákazníky.

Jaké důležité výhody přechodem k UPC Business získáte?

• Rychlejší připojení k internetu 20 Mb/s
• Speciální Zákaznickou linku pro firemní zákazníky s garancí přijetí hovoru do 30 sekund
• Výjezd technika v případě potřeby do druhého pracovního dne
• Možnost objednání doplňkových služeb, jako je například pevná IP adresa, antivirový program zdarma

Pro přechod k UPC Business nemusíte dělat nic. O vše se postaráme za Vás.

Od 1. 1. 2016 převedeme Vaši stávající službu na Internet Fiber Business 20 s rychlostí stahování 20 Mb/s a odesílání 2 Mb/s pouze za 187 Kč měsíčně bez DPH. Zrychlíme Vám tedy internet o 100% při změně ceny o 15 Kč měsíčně.

S přechodem k UPC Business se na Vás budou nově vztahovat Všeobecné obchodní podmínky a specifikace služeb pro podnikatele, které najdete na business.upc.cz/ico.

Neradi bychom se s Vámi rozloučili, máte však ze zákona právo ke dni 1. 1. 2016 (nabytí účinnosti změny) naše služby bez sankce ukončit. Pokud se takto rozhodnete, písemně nás prosím informujte co nejdříve, abychom byli schopni Vaši žádost včas zpracovat. Pokud budete mít jakýkoliv dotaz, navštivte business.upc.cz/ico nebo kontaktujte Klientské centrum na 241 005 200.
0 x
Zatím toho vím o sítích méně, než bych rád někdy věděl... ale pracuji na tom :-)

Striker

Příspěvekod Striker » 9 years ago

Njn 15x 100 000 zákazníků a hurá :D 1,5melcku doma měsíčně :))
0 x

Kolombo

To je sice pravda, ale já třeba nemám problém se zdražením služby o cca 8%, když dostanu 100% rychlosti navrch. Kdyby to tak mohlo fungovat i jinde...
:-)
0 x
Zatím toho vím o sítích méně, než bych rád někdy věděl... ale pracuji na tom :-)

Kart

Příspěvekod Kart » 9 years ago

Mam 40M a budu mit 100M a k cemu? Co s tim budu delat?
Byl bych teda raci mit puvodni rychlost za puvodni cenu, navysuji mi o 51 CZK.

Pokud tam nebudu provozovat server nebo mi VIP ucet na radipu a dalsich download-blbostech a X terovej disk, naprosto k nicemu...
0 x

Kolombo

Kart píše:Mam 40M a budu mit 100M a k cemu? Co s tim budu delat?

Pokud tam nebudu provozovat server nebo mi VIP ucet na radipu a dalsich download-blbostech a X terovej disk, naprosto k nicemu...

Když nepotřebujete rychlost, tak si sjednejte nižší tarif 20/5Mbps za 226,83 Kč a třeba budete spokojen.
0 x

Kart

Příspěvekod Kart » 9 years ago

Kolombo píše:
Kart píše:Mam 40M a budu mit 100M a k cemu? Co s tim budu delat?

Když nepotřebujete rychlost, tak si sjednejte nižší tarif 20/5Mbps za 226,83 Kč a třeba budete spokojen.

Sjednat, jakoze vyhadat? :D Protoze jim se snizovat moc nechce - ani cenu, ani rychlost. Za chvilu budem mit vsici gigabity, a k cemu nam to bude ?
0 x

stepan.benes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod stepan.benes » 9 years ago

Tak v diskuzi ISP bych předpokládal elementární znalosti problematiky cenotvorby služby připojení k Internetu. Je přeci zřejmé, že rychlost a to zvlášť agregovaná, tvoří prakticky zanedbatelnou položku z nákladové ceny služby. Daleko vyšší tvoří odpisy pasivní i aktivní části sítě, servis, marketing, administrativní nálady, atd ...
1 x
Profesionální troll, manipulátor a hrubovibrační ještírek.
Vůbec mi nevěřte, protože se s Vámi velmi pravděpodobně právě teď pokouším manipulovat !!!

Kolombo

Píšu sjednal. Dříve jsem taky spíše ceny vyhádával, protože noví klienti měli třeba 50% slevy na rok a stávající měli smůlu. Tak jsem jednal o výpovědi a vždycky se nějaká sleva vyjednala - byl to kompromis. Kdyby opravdu výpověď přijali, tak si službu sjednám na dalšího člena domácnosti (zřízení bylo za korunu a modem byl vlastní). Pak před lety udělali tarif za 200 Kč (byl to 10/1Mbps), který je na furt a nemusel jsem řešit že mám jen na rok lepší cenu… a na takové to domácí žvýkání 10/1Mbpsp stačilo – je to pro moji příbuznou, žádného zálohovače internetu.
0 x

michnzee

Příspěvekod michnzee » 9 years ago

Nám taky zdražují:

Oznámení o změně služeb

Vážený kliente,

stále se snažíme zkvalitňovat naše služby tak, abyste s nimi byli co nejvíce
spokojeni. Z důvodu zjednodušování naší nabídky již nebude možné nadále
využívat Vaši stávající službu internetu. Nedělejte si však starosti. O vše
se postaráme za Vás.

Od 1. 3. 2016 převedeme Vaši stávající službu na Internet Fiber Business 350
s rychlostí stahování 350 Mb/s a odesílání 35 Mb/s

* Výhodnější poměr cena - výkon
* Internet Vám zrychlíme o 40 %
* Zaplatíte o 78 Kč měsíčně více, a to včetně změny ceny za pronájem
rychlejšího zařízení
* Celkové měsíční vyúčtování bude činit 849 Kč bez DPH
* Nastavení ostatních služeb zůstává beze změny

Máte-li jakékoli dotazy, případně zájem o změnu námi navrhovaného nastavení
služeb, volejte nejpozději do 29. 2. 2016 naše Klientské centrum na čísle
241 005 200.

V případě, že s danou změnou nesouhlasíte, máte ze zákona právo ke dni 1. 3.
2016 naše služby bez sankce ukončit. Pokud se takto rozhodnete, písemně nás
prosím informujte co nejdříve, abychom byli schopni Vaši žádost včas
zpracovat.

Těšíme se, že Vám i nadále budeme moci nabízet spoustu zajímavých novinek ze
světa vysokorychlostního internetu a digitální televize.

S pozdravem...
0 x
::RouterLEGOboard::