❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Vrácení zboží objednané přes e-shop.

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
pepulis

Vrácení zboží objednané přes e-shop.

Příspěvekod pepulis » 9 years ago

Dobry den,

nevíte prosím někdo, zda se dá vrátit zboží (antény) objednané přes e-shop? Objednal jsem tento týden antény (JRC), ale zjistil jsem nakonec, že je na daném bodě nevyužiju a protože nemám pro ně momentálně uplatnění, rád bych je vyměnil za jiné. Jde to prosím v nějaké lhůtě vrátit (nebo vyměnit za jiné, nejde mi o samotné vrácení zboží, rád za to nakoupím něco jiného) bez uvedení důvodu? Jestli se nepletu, je na to nějaký zákon, ale nevím zda se vztahuje i na tento případ. Děkuju za rady a pomoc.
Naposledy upravil(a) pepulis dne 09 Jan 2016 09:48, celkem upraveno 1 x.
0 x

pcwifi
antispam: Ano

Příspěvekod pcwifi » 9 years ago

da proc by nedalo, 14 dnu esi si fyzicka osoba ale verim ze i kdyz to bylo brany na ICO ze se da domluvit, ted sem vracel do alzy AV Receiver na ICO a v pohode...
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

pepulis

pcwifi píše:da proc by nedalo, 14 dnu esi si fyzicka osoba ale verim ze i kdyz to bylo brany na ICO ze se da domluvit, ted sem vracel do alzy AV Receiver na ICO a v pohode...

No právě mi to nechtějí uznat. Že uvedené zboží často od dodavatele neberou atd. Bylo to bráno na me ICO.
0 x

pcwifi

no tak to si v haji... tak pouzit, zaskladnit nebo prodat se ztratou nekomu.
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

pepulis

Rozumím, tak to mám v plánu, když jiná cesta není :-). Díky.
0 x

lvacek

Příspěvekod lvacek » 9 years ago

Všechno se dá časem někde použít. Nicméně co je to za obchod? Pokud to není načnuté a vzal by jsi za to jiné zboží tak fakt nechápu. tipoval bych to na bájnou i4.

Poděkoval bych za ochotu se slovy že tam nekoupíš už ani šroubek. Záleží jaké tam děláš obraty. Ale v dnešní době, kdy mě pořád někdo přemlouvá, abychom od nich začali brát že nám dají nejlepší podmínky.......
0 x

pcwifi

v i4 ma smysl neco brat ? ani dobry den jim neverim... neberem uz 2 roky a spokojenost. tak jak kdysi byli v necem vyhodnejsi, tak to uz neplati.
0 x

pepulis

Jedná se o pentu a obraty tam mám řádově ve 100vkách tisíc. Jedná se o JRC antenu 29 (2 ks). Možní ji časem někde využiju, ale v horizontu 1/2 roku ne a stejně se snažím (s výhledem do budoucnosti) na páteřích opustit 5Ghz, i když v některých horských místech je (a asi bude) rušení malé.
0 x

lvacek

Příspěvekod lvacek » 9 years ago

Aha,
no v Pentě jsme taky hodně nakupovaly. Ale přetáhla nás konkurence na ceny a hlavně poslední dobou mám pocit že nemají nic skladem a když ano tak třeba 2-3 kusy.Koupit něčeho krabici na sklad se moc nedaří. Ještě tak ty JetStreamy se tam dají dobře nakoupit. Nicméně dohoda tam byla vždy možná.

Nad i4 jsem zlomil hůl už snad před 10ti lety kdy mi neuznaly reklamaci a naúčtovaly dopravu zpět a hlavně skladné za to že jim tam zabíral týden místo můj ovislink než jsem dodatečně doposlal nějaké dokumenty neboť se jim nelíbila kopie faktury nebo co. Nějaká evidence SN bylo nad jejich možnosti (detaily si nepamatuji).
0 x

net.work
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod net.work » 9 years ago

Utec od nich!!!! Presne tohle mi v Pente udelali taky! Braval jsem tam vsechno, s platbama jsem nemel problem, nikdy jsem nic nevracel, minimum reklamaci. Pak jsem chtel jednou neco vratit a ooobrovsky problem, vymluvy a nakonec teda ze jo a pak poslali fakturu na nejaky storno poplatek. Tak jsem si stezoval u vedeni (uz ani nevim jestli jsem jim to zaplatil nebo ne), ale kazdopadne od te doby jsem tam nekoupil ani ten sroubek...
1 x
Jan Ptáček

aliney

Příspěvekod aliney » 9 years ago

pentu neznam, ale s I4 mam stejne zkusenosti... jejich jediny cil je aby si zaplatil, pak delaji ze te neznaji. Poradit? Neexistuje! Reklamovat? Neexistuje! Cokoliv? Neexistuje!
pepulis píše: Nějaká evidence SN bylo nad jejich možnosti
jojo, to slysis jen "nejde, to nejde, to nevime, to musite dolozit uplne vsechno vy jinak smula"
naproti tomu Discomp mi vzdy vysel vstric at uz k rychlemu objednani neceho co neni, ale i tomu vraceni (do te doby jsem nevedel, ze na IC je 12m zaruka a vratka neexistuje) ale vzdy vezmou zpet a ja zase beru od nich pravidelne, takze tam funguje to, co by melo fungovat vsude: vztah dodavatel potrebuje zakaznika & zakaznik potrebuje dodavatele
0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná

pepulis

S tim poctem reklamaci atd. to mam stejne, tj. za tech x let minimum reklamaci. Tohle je poprve za cca 5 let, co chci neco vratit, pry se jedna o zbozi, ktere se moc neodebira a dodavatel jim to neveme nazpatek. Jinak je ale pravda, ze s nima nemam zadne problemy a jsem s nima spokojeny, ale tohle za ty roky mohli udelat. Takova mensi laskavost. Zkusim tam jeste jednou zavolat.
0 x