❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
jak zrychlit stahování torrentů přez mobilní připojení
jak zrychlit stahování torrentů přez mobilní připojení
ahoj mám takovej problém potřebuju nutně stahnout plugin do hudebního programu ableton. Používám mobilní připojení O2 rychlost od 5 do 15M ale když zapnu torrent tak nemůžu v podstatě na internetu pracovat a ani stahnout požadovanou věc. Neměl by někdo prosím radu jak na to vyzrát?
0 x
V nějakým vlákně tu odpovídal O2 GURU, tak to zkus tam 

0 x
Mobilní spojení má při stahování problém se dvěma vlákny, ne tak desítkami u torrentu.
Edit: Ještě je trochu rozdíl, jestli je připojení přes WiFi tethering nebo po USB kabelu, ale při více vláknech jde do kytek i to po kabelu.
Edit: Ještě je trochu rozdíl, jestli je připojení přes WiFi tethering nebo po USB kabelu, ale při více vláknech jde do kytek i to po kabelu.
0 x
Proč mínus, nouzově něco stáhneš a pokud to chceš nafurt, tak to s mobilním připojením nemůžeš myslet vážně.
Na LTE (2km od BTS) mám testnuté (USB tethering), že kilobajtový ping chodí cca 50, při stahování jedním vláknem cca 200 a se dvěma to jde přes 500 (vše v ms). Tři vlákna a víc je už spíš nepoužitelné.
Na LTE (2km od BTS) mám testnuté (USB tethering), že kilobajtový ping chodí cca 50, při stahování jedním vláknem cca 200 a se dvěma to jde přes 500 (vše v ms). Tři vlákna a víc je už spíš nepoužitelné.
0 x