Ahoj,
neregistrujete nekdo v poslednich dnech vypadky na seznam.cz ?
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Dostupnost Seznam.cz
- sub_zero
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,
neregistrujeme. Seznam má spoustu IP adres, je možný že pingáš na nějakou na které probíhá třeba nějaká "údržba".
neregistrujeme. Seznam má spoustu IP adres, je možný že pingáš na nějakou na které probíhá třeba nějaká "údržba".
0 x
Říkáš-li, že něco nejde, znamená to, že to neumíš.
Jirka Lazorčák
PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..
Jirka Lazorčák
PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..
na jakou pinkas ty ? ja jsem momentalne v zahranici a z venku s tim je taky "trabl"
0 x
Ahoj,
dneska dopoledne se mi to taky stávalo. Asi moc věřím seznamu, že jsem vždycky všude psal první do terminálu nebo cmd když něco zkouším "ping seznam.cz"
jsme připojený do Sitelu a když jsem to dal trasovat, tak to vypadávalo za tím.
dneska dopoledne se mi to taky stávalo. Asi moc věřím seznamu, že jsem vždycky všude psal první do terminálu nebo cmd když něco zkouším "ping seznam.cz"

0 x
Jo, je to pár dnů, co jim to kravilo. Ale nějak si nevzpomenu, kdy to přesně bylo. Z webu to už kolega stáhl.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.