❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

baterie na zimu, zateplit nezateplit ?

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
pcwifi
antispam: Ano

baterie na zimu, zateplit nezateplit ?

Příspěvekod pcwifi » 10 years ago

mam u jende BTS venku kovovou skrin, uvnitr Intex 400W a 2x 120Ah gelove baterky. Na kazdem boku vetraci otvor s mrizkou. Hadam ze jim zima dovede dat solidne naprdel a uvazuju, zateplit nezateplit celou tu skrin nebo aspon baterky oblozit polistyrenem ? ty same uvahy mne berou skrz umisteni na pude...

PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

okoun
antispam: Ano

Příspěvekod okoun » 10 years ago

dáváme alepoň polystyren na stěny skříně, tolik to s baterkou potom nezamává, nicméně jistota je použít toto: http://www.i4wifi.cz/Baterie-a-nabijeni ... V40AH.html
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

helapc

Příspěvekod helapc » 10 years ago

Pokud tam mám i technologii tak jen vypnu větráky a bedna se pod 0 nedostane.
0 x

helapc

Zbylo mi z outdoor rozvaděčů Ericsson několik topných polic. Pokud to někomu pomůže nechám po 200,-Kč/kus
0 x

dagus

Příspěvekod dagus » 10 years ago

Ono ta elektrika taky není zadarmo a topit do neizolovane rackovky, jestli to ma vyšší smysl :) Ale proti gustu..
0 x

helapc

Proto je nepoužívám :) nicméně skříně od Ericsson izolované jsou.
0 x