aliney píše:tak celkem jsi se trefil... zase mi odstrihli cast site, samozrejme bez varovani o planovanem vypadku, nejaka krava mi na infolince arogantne odfrkla, ze nemaji povinnost me o nicem informovat, a na otazku jak dlouho to asi muze trvat "no a jak to mam vedet?" ... tak jsem si na ni alespon ulevil a poslal ji do vsech moznych prdeli, co me zrovna napadly.
Ale jinak to snad bude pekny vikend

Varovani se da ziskat i zadarmo , pokud se neco nezmenilo,
bud jednou za tyden zavolat tu jejich placenou linku 840850860 , coz je ovsem za $$ , nebo jim proste poslat , ja to delal kazdou nedeli na nejakou tu jejich emailovou linku dotaz, zdali v nasledujicim tydnu planuji vypadek. Odpovi, ze ne (nebo jo a termin). Ma to teda bohuzel jeden vedlejsi efekt, ze nastves nejakyho technika, protoze jsem si takhle pul roku chrochtal, jak to jde az mi jednou zavolal technik CEZ , ze po KAZDYM mym mailu, kterejch bylo jako AP , ktery obsahovat dotaz , zdali na adrese XY neni planovany vypadek musel osobne dojet jejich technk na misto a zkontrolovat, jestli neni aktualne vypadek. Takze s timhle konkretnim clovekem jsem se domluvil a kdyz byl problem, zavolal. Ovsem od doby, co mam lepsi UPS uz to nejak neni potreba.
Honza