Zdravim,
Resil jsem ted vnitrni sit v dome, kde ma UPC svoje rozvody. Aktualne tu maji nastaveno 240M/25M + nekolik verejnych IP.
Pozadavek firmy je na vyssi upload, proto maji prave ten tarif 240/25, ale stacilo by 100/100, jenze to podle UPC "nejde".
Nechteji poskytnout jinou sluzbu, nez maji "nabalickovanou", coz mi prijde jako totalni nesmysl, tak jsem se chtel zeptat, jestli uz neco takoveho s nima nekdo resil a jak dopadl.
Presun sluzeb k jinemu providerovi by mozna nebyl az tak komplikovany (par DNS, co vim), ale nechce se mi to rovnou menit, kdyz to uz nejakym zpusobem funguje.
Kazdopadne jsem alergicky na slovo NEJDE, tak nez jim vynadam do kktu, tak se chci poinformovat.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
UPC - individualni tarif
Hoj,
nic vic ti nedají, musíš si tam nechat od nich natáhnout optiku až do toho baráku, pak není problém 100M/100M za 10k ale pocitej tak 100k kč za natažení(cca 50m + několik průrazů)
J.
nic vic ti nedají, musíš si tam nechat od nich natáhnout optiku až do toho baráku, pak není problém 100M/100M za 10k ale pocitej tak 100k kč za natažení(cca 50m + několik průrazů)
J.
0 x
Diky, to jsem ne/chtel vedet 
Na druhe strane baraku ma podle vseho optiku PODA, takze [problem_solved]

Na druhe strane baraku ma podle vseho optiku PODA, takze [problem_solved]

0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná