❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

spcielní znaky v předmětu emailu jak?

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
okoun
antispam: Ano

spcielní znaky v předmětu emailu jak?

Příspěvekod okoun » 10 years ago

nevíte co jsou znač takové ty specielní znaky v předmětu spamových emailů? jsou to jednoduché obrázky symboly a podně, ve znakové sadě UTF to asi není, díky
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

ludvik

Příspěvekod ludvik » 10 years ago

I klingonština je v UTF ... proč ne paznaky?
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.

okoun

hmm já jsem to hledal v mapě znaků a nějak nenašel, netuším jak to třeba někam vložit...
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

Standa99

Příspěvekod Standa99 » 10 years ago

Vem např. Word, záložka Vložení -> Symbol -> Další symboly -> Písmo WingDings aj. -> Vložit a od tama si to zkopíruj jinam. Asi krkolomné, ale nic lepšího mě nenapadlo.
0 x

okoun

jasně, ale jak to třeba dát do HTML že..
0 x

Kysa

Příspěvekod Kysa » 10 years ago

A o jaký znaky ti jde?
♥ ♦ ♣ ♠ třeba toto je a"Alt" + 3 4 5 6
v html ♥ ♦ ♣ ♠
0 x
Petr Krist

okoun

ano třeba takové to, ale kde najdu všechny? a kody pro html
0 x

Kysa

Příspěvekod Kysa » 10 years ago

Kompletní tabulku se mi najít nepovedlo, ale třeba v PSPadu je v nástrojích "ASCII tabulka" kde jich pár je i s kody pro html
0 x
Petr Krist