❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

EPS CyberPower

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
jcb

Re: EPS CyberPower

Příspěvekod jcb » 10 years ago

Dneska jich půjde 5 pryč, myslím, že dva mám ještě doma (nové zabalené samozřejmě) Takže dva mohu poskytnout hned další včetně těch (jiných kapacit) jak jsme psal v příspěvcích výše tak do týdne cca.

Zaruka podle meho nakupu, dva roky, danovy doklad ano jsem platce dph.
0 x

knedlik
antispam: Ano

Příspěvekod knedlik » 10 years ago

Můžete prosím někdo změřit výstup z intexe, jakmile dojde k odpojení napájení 220V a přejde na napájení z baterie (prosím pod zátěží)?

Mě se vrátil cyberpower z reklamace jako neoprávněná reklamace s odůvodněním, že mám blbý měřák... Zde je přepis vyjádření: "Uvedená závada se neprojevila, výstupní hodnoty jsou v pořádku. Pro měření je nutné používat měřící přístroj, který je schopen měřit přesnou efektivní hodnotu nesinusových průběhů. " Tak nevím, v popisku zařízení je napsáno, že do 40% je čistá sinusovka a já mám měřit nesinusovku :-(.
0 x

jcb

Jak velkou zátěž si představuješ? Pro 400W intexe. Zkusím ti to změřit.
0 x

knedlik

Jéé dobrá duše se našla... předem mockrát děkuji..
Stačí zátěž cca od 30W nahoru.

Já zkoušel zapojit cyberpower na 76Ah autobaterku a měl jsem za tím celé PC, tak i jen samostanou lampičku 40W a chová se to stejně.
Po přepojení na baterie poprvé naskočí cca 190V a v průběhu minuty se dostane na cca 205V. Kolem této hodnoty to pak +- 5V kolísá.

Mě jde hlavně o to, jestli je to vlastnost těchto měničů a nebo prostě jsem trefil na krám.
0 x

jcb

Počkej a chceš zkusit INTEXe nebo CP? Mam doma jako ozivovac baterie - porad ty maly CP co hazou chybu F02.
0 x

zeroNET

Příspěvekod zeroNET » 10 years ago

jcb píše:Počkej a chceš zkusit INTEXe nebo CP? Mam doma jako ozivovac baterie - porad ty maly CP co hazou chybu F02.

Mě by se hodilo pokud by dobrá duše vyzkoušela jak dlouho vydrží ten intex na 74Ah nebo 100Ah baterii se zátěží třeba 50W nebo 100W :oops:
0 x

knedlik

jcb píše:Počkej a chceš zkusit INTEXe nebo CP? Mam doma jako ozivovac baterie - porad ty maly CP co hazou chybu F02.

Chci vyzkoušet jenom INTEXe.

Mě byl vyměněn ten malý žlutý, co háže tu chybu F02, za tento "nový". Teď si úplně nevzpomínám, jestli jsem ten žlutý měřil na výstupu...
vždy jsem spíše měřil úbytek napětí na baterce. Ale to je teď už docela jedno. Chci opravdu jenom toho INTEXe.
0 x

DarkLogic

Příspěvekod DarkLogic » 10 years ago

zeroNET píše:Mě by se hodilo pokud by dobrá duše vyzkoušela jak dlouho vydrží ten intex na 74Ah nebo 100Ah baterii se zátěží třeba 50W nebo 100W :oops:

To je tak těžké si to vypočítat?
0 x

zeroNET

DarkLogic píše:
zeroNET píše:Mě by se hodilo pokud by dobrá duše vyzkoušela jak dlouho vydrží ten intex na 74Ah nebo 100Ah baterii se zátěží třeba 50W nebo 100W :oops:

Realita se od výpočtu liší a mě šlo hlavně o to, abych porovnal ty dva měniče. Klidně mě to ale můžete vypočítat a pak porovnáme rozdíl :roll:
0 x

jcb

knedlik píše:

Chci vyzkoušet jenom INTEXe.

Mě byl vyměněn ten malý žlutý, co háže tu chybu F02, za tento "nový". Teď si úplně nevzpomínám, jestli jsem ten žlutý měřil na výstupu...
vždy jsem spíše měřil úbytek napětí na baterce. Ale to je teď už docela jedno. Chci opravdu jenom toho INTEXe.

Měřil jsem intexe a u zatěže do cca 200W je vystup na 230V, při přetížení 400W+ to padlo na 190V.
0 x

jcb

zeroNET píše:
DarkLogic píše:

Realita se od výpočtu liší a mě šlo hlavně o to, abych porovnal ty dva měniče. Klidně mě to ale můžete vypočítat a pak porovnáme rozdíl :roll:

Když se k tomu dostanu tak ti to zkusím s tou 100Ah a 100W zatěží. 50W by to běželo asi dlouho :)
0 x

zeroNET

Když se k tomu dostanu tak ti to zkusím s tou 100Ah a 100W zatěží. 50W by to běželo asi dlouho :)[/quote]

To by moc pomohlo :)
Ještě se zeptám, měřil jste klidovou spotřebu když na ten intex není nic napojeno a baterie je nabytá? Cyberpowe mi ukazuje v klidu 35W, po zmáčknutí tlačítka se rozsvítí displej, klesne spotřeba na 11W a zpět na cca 35W, to se mi zdá strašně moc, neběží ventilátor ani tam nic není zapojené. Barerii nabíjí pouze na 13,2V což je podle mě málo, mělo by to být 13,6V
0 x

jcb

Jo změřím ti obojí, jak dlouho to vydrží i kolik žere naprázdno. I když možna to tu někde v diskusi je výše uvedeno určitě už to někdo možná i já měřil.

A dyštak dorazila dodávka, mám cca 10 ks 400W a asi 4 ks 600W (2220,- a 2820,- bez. dph) Kdyby ještě někdo chtěl.
0 x

neverhappy

Příspěvekod neverhappy » 10 years ago

jcb píše:Jo změřím ti obojí, jak dlouho to vydrží i kolik žere naprázdno. I když možna to tu někde v diskusi je výše uvedeno určitě už to někdo možná i já měřil.

A dyštak dorazila dodávka, mám cca 10 ks 400W a asi 4 ks 600W (2220,- a 2820,- bez. dph) Kdyby ještě někdo chtěl.

Ted jsem zaplatil fakturu. Doufam , ze bude rychla expedice a ze se to nekde nezatoula. Jeden z tech 5 ks potrebuji nutne :wink:
0 x

jcb

neverhappy píše:
jcb píše:Jo změřím ti obojí, jak dlouho to vydrží i kolik žere naprázdno. I když možna to tu někde v diskusi je výše uvedeno určitě už to někdo možná i já měřil.

Ted jsem zaplatil fakturu. Doufam , ze bude rychla expedice a ze se to nekde nezatoula. Jeden z tech 5 ks potrebuji nutne :wink:

No dneska ti to vezou, tak snad je to dost rychlé :)
0 x