❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
skoleni
skoleni
Byl by tu nekdo ochotnej za nejakej poplatek ci pod, udelat mi nejake skoleni v MK, VLAN a drobet routing ci firewall v mk?mysleno osobne se sejit na par hodinek, zaplatim na cem se domluvime apod. jsem mozno v Praze pres vikendy, ci i jizni cechy okoli krumlova ci budejc..pokud ano pisnete mi nekdo do zprav
0 x
Je ti jasné, že kdo to umí, tak to neumí naučit a kdo to umí naučit, ten to neumí? 

0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná
- zdenek.svarc
- Administrator
- antispam: Ano
Diky za info
me slo spise treba i po skype psani apod..Delal jsem dlouho u jednoho ISP v praze jen s mikrotiky, ale jen jako technik 5 Ghz, vlastne jen naistalovat na strechu a pak nastavit routy atd.,.ale vs eostatni slo kolem me..nebo spise uz to bylo v konfigu ktery se pak pres ispadmin nahral...

0 x