/josef
Kód: Vybrat vše
Já fakt zírám, to je náhodička. Lichvář z HomeLess creditu koupí O2. Nejdřív intervence ČNB, která mu ušetřila velké peníze, pak zrušena aukce na frekvence, aby to měl za vyvolávací cenu, teď změna zákona dokonce proti pravidlům EU, aby mohli účtovat smluvní pokuty, o konkurenci tu stále nemůže být řeč, protože tzv. Virtuální operátoři patří velké oligopolní trojici a teď útok na téměř jedinou konkurenci ADSL, které je zcela vlastněno O2 a dle jejich ceníku není problém ubohých 8 | 0,5 Mbps za 750,-Kč měsíčně. Holt ČR, země neomezených možností, kde zákony a amnestie jdou zlodějům na ruku a už to nikomu nepřijde ani divné.
Upřímně, čekali jste od pana Mládka něco lepšího? Já nikoliv, naopak se děsím, co přijde dále, protože ten člověk je velmi nebezpečný a likvidace živnostníků a malých firem je jeho hobby. Ne nadarmo je autorem výroku o živnostnících parazitech...
Já si taky myslím, že 28% sociálního pojištění, 7% zdravotního pojištění, 15% daň z příjmů/zisku, 21% DPH, brutální spotřební daň na benzínu (a alkoholu/tabáku) + asi 15 dalších nepřímých daní, které se jen nejmenují daně, ale poplatky jsou stále málo.
71% + "poplatky" každý měsíc z každé mzdy... Tam je ještě stále prostoru odkud brát...
Oni někde viděli samolepku "Wi-Fi free", a to je hned Mládky trklo, je to free, tak to zdaníme.
josefp píše:Tak uz nam ta podpora trochu roste i na FB viz. https://www.facebook.com/branme.bezdratovou.svobodu
/josef