❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Mordor
Re: Mordor
U nas na to máme pohotovostní sadu 40Ah baterek. Převezou se na místo a připojí místo původních, obvykle bez výpadku pres druhy svorky. U vetsiny sajtu vydrží kolem 30-40 hodin. Na větší body je generátor.
0 x
Lukas Kristek
U nás jen jeden výpadek proudu, ale tam záloha nemá smysl, vypadly i okolní baráky, takže lidi ani nevolají 

0 x
UPDATE klienti SET internet_povolen = false WHERE po_splatnosti > 500
Lepší než výhra ve Sportce :)
- sub_zero
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
My máme asi dva klienty co běžně volají i když u nich nejde elektrika, že: "My máme přece tu WiFi! To není na elektrice závislý! A Notebook nám funguje... "!
0 x
Říkáš-li, že něco nejde, znamená to, že to neumíš.
Jirka Lazorčák
PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..
Jirka Lazorčák
sub_zero píše:My máme asi dva klienty co běžně volají i když u nich nejde elektrika, že: "My máme přece tu WiFi! To není na elektrice závislý! A Notebook nám funguje... "!
To asi máme chytřejší klienty

0 x
UPDATE klienti SET internet_povolen = false WHERE po_splatnosti > 500
sub_zero píše:My máme asi dva klienty co běžně volají i když u nich nejde elektrika, že: "My máme přece tu WiFi! To není na elektrice závislý! A Notebook nám funguje... "!
Běžnej stav. Prodej jim UPS nebo aspoň nabídni aby věděli proč jim to nejede...
0 x
Tak tohle taky znam

0 x
- sub_zero
- Kontaktovat uživatele:
Dnešní "prácička".
50m převěs, originál Samsung 4vl. A už vím o dalších dvou lidech, co jim to taky popadalo.
50m převěs, originál Samsung 4vl. A už vím o dalších dvou lidech, co jim to taky popadalo.
- Přílohy
-
- IMG_1547.JPG (61.71 KiB) Zobrazeno 3422 x
-
- IMG_1546.JPG (70.72 KiB) Zobrazeno 3422 x
-
- IMG_1545.JPG (113.96 KiB) Zobrazeno 3422 x
0 x
Jirka Lazorčák
Jirka Lazorčák
sub_zero píše:Dnešní "prácička".
Jste měli ten převěs moc napnutý,asi soudruzi nepočítali s tepelnou roztažlivostí/smrštováním....
0 x
- sub_zero
- Kontaktovat uživatele:
Určitě to nebylo napnutím, ale tou váhou. Měl jsem problém těch 50m kabelu vůbec narvat do kontejneru.
0 x
Jirka Lazorčák
Jirka Lazorčák
to utrhlo kotvy nebo se přetrhnul kabel?
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
Taky je to teď moje noční můra, že se nám přetrhnou dropy
jsem chtěl ještě upravovat zavěšení, ale nezvládl jsem to časově
asi to fakt není dost o napnutí, kabely prostě takovou námrazu nevydrží 

0 x
- Radek Úlehla
- Kontaktovat uživatele:
Je to jenom o tom nekupovat nevhodný kabel a použít kvalitní, který má papírové hodnoty reálné. Taky nás to už vyškolilo :-/
0 x
- sub_zero
- Kontaktovat uživatele:
Radek Úlehla píše:Je to jenom o tom nekupovat nevhodný kabel a použít kvalitní, který má papírové hodnoty reálné. Taky nás to už vyškolilo :-/
0 x
Jirka Lazorčák
Jirka Lazorčák
Zdravím a chtěl bych se zeptat jestli se někdo nesetkal s tím že by se mu po blikancích vyresetoval mk. Nám asi na 3 sajtech se vyresetovaly mk tím style že vypnuli karty, nebo karty zapnuté ale bez nastavení a tak. nesetkal se s tím někdo případně rada co s tím?
0 x
Nám se dělo něco podobného ale je to už docela dlouho vždycky se hodila do defaultu jen wifi karta. Taky se nám asi dva dny zpět stalo že po problikávání elektriky se zakazníkovi vyresetoval router ( ASUS )
0 x