❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Diskuze ohledně problematiky hledání nového zaměstnance

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
ludvik

Re: Diskuze ohledně problematiky hledání nového zaměstnance

Příspěvekod ludvik » 11 years ago

No vidíš ... já kdysi pár agenturami prošel. Resp. jednou a s ostatními jen potkal ... ne, děkuji. Ještě tak kdybych sháněl zaměstnance k pásu do Foxconnu, budiž.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.

rouchi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod rouchi » 11 years ago

nesháníte někdo technika z okolí Jihlavy ? měl bych pro Vás troufam si říct velmi kvalitního zaměstnance....
0 x
UBNT mám rád, Mikrotik mám taky rád :-D považuji za zbytečné se přít co je lepší.
Jakub Havlíček

čipera

Příspěvekod čipera » 11 years ago

Moderator edit PP4.
0 x

patrik_
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod patrik_ » 11 years ago

U nás nábor proběhl u jednoho hned po maturitě. Za posledních 8 let se vypracoval dobře. A bohužel jsou na něm vidět chyby, které jsme udělali my, coby zaměstnavatel. Dalšího šikovného klučinu jsme nabrali zase onehdá na Vánoce, kdy byly chřipky, dovolené a nestíhali jsme, vzali jsme ho na výpomoc (nebavila ho vejška) a brzy pojedeme spolu třetí Vánoce, sám si hledá práci, vymýšlí inovace, prostě bomba kluk. A mezitím jsme taky zkusili UP, ale co odtamtud přicházelo za materiály, darmo mluvit. Taky občas poskytujeme praktikantům "praxi" v rámci středoškolského studia, tam je to taky tragedie. Posledně tady byli tři najednou a asi tři dny instalovali windows :-)... takhle zamést, lehce poklidit, rozebrat staré antény ve skladu na atomy, to ještě ano, samostatná práce nedejbože s myšlením ani omylem. Nejvíc se nám osvědčilo rozhodit sítě mezi známými, nebo nám přinesla šikovné lidi náhoda. UP nám přinesl akorát papírování a starosti. Ale třeba se doba mění a jenom já jsem mimo, nedivil bych se, dělám to už příliš dlouho.
0 x
Nejsem úplný idiot. Některé moje kousky dodnes hledají...

Radek Úlehla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Radek Úlehla » 11 years ago

Admini už toho čiperu zabanujte nebo tady bude v každym tématu reklamana na zdroje a pracovní agenturu ...
0 x

Tomáš Nesrsta
Moderátor
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Tomáš Nesrsta » 11 years ago

Zatím jenom 2 příspěvky, ještě mu dám šanci na život...
0 x
Bývalý ISP...

mladas
antispam: Ano

Příspěvekod mladas » 11 years ago

Taky jsme meli jednoho co chtel , a ze ho to bavi, sice zamecnik ale proc ne.
Jakmile mi zacal vrtat diru do vylozniku vidiakem tak jsem pochopil ze tudy cesta nevede
0 x

ocior

Příspěvekod ocior » 11 years ago

Tomáš Nesrsta píše:Zatím jenom 2 příspěvky, ještě mu dám šanci na život...

Frajer tu ma 5 prispevku, z toho ve trech dela reklamu na centralu a ve dvou na personalku. A ty mu budes davat sanci? To myslis vazne?
0 x