❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Diskuze ohledně problematiky hledání nového zaměstnance
Re: Diskuze ohledně problematiky hledání nového zaměstnance
No vidíš ... já kdysi pár agenturami prošel. Resp. jednou a s ostatními jen potkal ... ne, děkuji. Ještě tak kdybych sháněl zaměstnance k pásu do Foxconnu, budiž.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
nesháníte někdo technika z okolí Jihlavy ? měl bych pro Vás troufam si říct velmi kvalitního zaměstnance....
0 x
UBNT mám rád, Mikrotik mám taky rád :-D považuji za zbytečné se přít co je lepší.
Jakub Havlíček
Jakub Havlíček
-
- Kontaktovat uživatele:
U nás nábor proběhl u jednoho hned po maturitě. Za posledních 8 let se vypracoval dobře. A bohužel jsou na něm vidět chyby, které jsme udělali my, coby zaměstnavatel. Dalšího šikovného klučinu jsme nabrali zase onehdá na Vánoce, kdy byly chřipky, dovolené a nestíhali jsme, vzali jsme ho na výpomoc (nebavila ho vejška) a brzy pojedeme spolu třetí Vánoce, sám si hledá práci, vymýšlí inovace, prostě bomba kluk. A mezitím jsme taky zkusili UP, ale co odtamtud přicházelo za materiály, darmo mluvit. Taky občas poskytujeme praktikantům "praxi" v rámci středoškolského studia, tam je to taky tragedie. Posledně tady byli tři najednou a asi tři dny instalovali windows
... takhle zamést, lehce poklidit, rozebrat staré antény ve skladu na atomy, to ještě ano, samostatná práce nedejbože s myšlením ani omylem. Nejvíc se nám osvědčilo rozhodit sítě mezi známými, nebo nám přinesla šikovné lidi náhoda. UP nám přinesl akorát papírování a starosti. Ale třeba se doba mění a jenom já jsem mimo, nedivil bych se, dělám to už příliš dlouho.

0 x
Nejsem úplný idiot. Některé moje kousky dodnes hledají...
- Radek Úlehla
- Kontaktovat uživatele:
Admini už toho čiperu zabanujte nebo tady bude v každym tématu reklamana na zdroje a pracovní agenturu ...
0 x
-
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Zatím jenom 2 příspěvky, ještě mu dám šanci na život...
0 x
Bývalý ISP...
Taky jsme meli jednoho co chtel , a ze ho to bavi, sice zamecnik ale proc ne.
Jakmile mi zacal vrtat diru do vylozniku vidiakem tak jsem pochopil ze tudy cesta nevede
Jakmile mi zacal vrtat diru do vylozniku vidiakem tak jsem pochopil ze tudy cesta nevede
0 x
Tomáš Nesrsta píše:Zatím jenom 2 příspěvky, ještě mu dám šanci na život...
Frajer tu ma 5 prispevku, z toho ve trech dela reklamu na centralu a ve dvou na personalku. A ty mu budes davat sanci? To myslis vazne?
0 x