❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Koncesionářské poplatky

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
telleke

Koncesionářské poplatky

Příspěvekod telleke » 11 years ago

Zdar :-)
Menší dotaz. Klientovi dorazil dopis od České televize, že neplatí koncesionářský poplatek a jelikož má elektroměr, musí platit. Jak je to, když tento klient má TV od nás, kdy naším dodavatelem je Sledování TV? Pokud se nepletu, tak v poplatku za jednu klientskou přípojku platíme nějakou částku za koncesionářské poplatky. Znamená to, že náš klient, pokud využívá Sledování TV má tento poplatek zaplacený od nás a nemusí se o to dál starat? Nebo je nutné platit znovu ČT těch 130,-Kč nebo kolik to je...
0 x

ludvik

Příspěvekod ludvik » 11 years ago

Koncesionářské poplatky za tebe nikdo neplatí. Ani nemůže.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.

aliney

Příspěvekod aliney » 11 years ago

neplatí koncesionářský poplatek a jelikož má elektroměr, musí platit

je statem posveceny bullshit, kdy CEZ poskytuje tvoje udaje dalsim subjektum, kteri si na zaklade toho vytiskli hromadne dopisy a rozesilaji lidem ve snaze "prinutit" neplatice aby platili, protoze podle teorie, mas elektrinu = mas televizi = plat kurwa, poslou tyhle kecy a kdo ma telku/radio tak se v nem ma probudit pocit viny a platit, ale ten kdo nema, ten neplati a nemusi. Proste sazi na to, ze BUBUBU a ty zaplatis.
Prislo nam to taky a osobne jsem technikum z aut vytahl autoradia a koupil jim tam za 400,- z ciny MP3 prehravace do auta, takze si hudbu tahaji na usb flashce a NEMA to radiovy prijimac a ja nebudu platit +/-90 Kc mesicne za kazde auto, jak bych dle zakona mel, protoze jsem si dovolil mit autoradio.... ty poplatky jdou na Cesky Rozhlas a podobne sragory a ty neposloucha vubec nikdo...
To ze mas elektromer NEZNAMENA ze musis platit. Platis az kdyz mas radio nebo tv prijimac.
0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná

Robotvor
antispam: Ano

Příspěvekod Robotvor » 11 years ago

aliney píše:

je statem posveceny bullshit, kdy CEZ poskytuje tvoje udaje dalsim subjektum, kteri si na zaklade toho vytiskli hromadne dopisy a rozesilaji lidem ve snaze "prinutit" neplatice aby platili, protoze podle teorie, mas elektrinu = mas televizi = plat kurwa, poslou tyhle kecy a kdo ma telku/radio tak se v nem ma probudit pocit viny a platit, ale ten kdo nema, ten neplati a nemusi. Proste sazi na to, ze BUBUBU a ty zaplatis.
Prislo nam to taky a osobne jsem technikum z aut vytahl autoradia a koupil jim tam za 400,- z ciny MP3 prehravace do auta, takze si hudbu tahaji na usb flashce a NEMA to radiovy prijimac a ja nebudu platit +/-90 Kc mesicne za kazde auto, jak bych dle zakona mel, protoze jsem si dovolil mit autoradio.... ty poplatky jdou na Cesky Rozhlas a podobne sragory a ty neposloucha vubec nikdo...
To ze mas elektromer NEZNAMENA ze musis platit. Platis az kdyz mas radio nebo tv prijimac.

A místo notebooku jsi jim pořídil kuličkové počítadlo ? Myslím že se s toho nevyvylíkneš, i na notebooku, telefonu atd. můžeš poslouchat rádio takže plať.
0 x

stouracpetr

Příspěvekod stouracpetr » 11 years ago

Davejte si pozor na ???neuhrazeny??? poplatek z doby davno minule-v mem pripade vice nez 10 let-ktereho zaplaceni je mozne obtizne prokazat[malokdo si 10 let uschovava SIPO slozenku].
Kdyz jsem pred cca 2ma lety prechazel z mesicnich plateb TV pres Ceskou postu na jednorazovou celorocni platbu slozenkou,pozadoval jsem vypis plateb a ke svemu prekvapeni jsem objevil dluh ve vysi mesicni platby z roku 2000.Prestoze bezne neni mozne vymahat neurgovane pohledavky starsi ?3? let,CT obchazela tento zakon tak,ze ??neuhrazenou?? platbu neustale presouvala do probihajiciho mesice- a o teto lsti mne nijak neinformovala.
Takze se obratte na jejich oddeleni fakturace,pozadujte kompletni vypis a budte neodbytni.Ne nahodou vychvaluji na obrazovkach takoveto ,,velikany,,:

http://www.brno.cz/brno-aktualne/co-se- ... -ze-stinu/
0 x

soooc

Příspěvekod soooc » 11 years ago

aliney píše:

Můžeš hodit odkaz na to autoradio bez radia? Už delší dobu to hledám a nějak to nemůžu najít.
0 x
Petr Šlinz
UBNT mám rád!

ludvik

Příspěvekod ludvik » 11 years ago

aliney píše:To ze mas elektromer NEZNAMENA ze musis platit. Platis az kdyz mas radio nebo tv prijimac.

To máš samozřejmě pravdu. Ale používá se presumpce vinny ... kdo má elektroměr, má spotřebiče a tím pádem i televizi a rádio. Pokud tento předpoklad neplatí, musíš to dokázat. Alespoň čestným prohlášením, myslím.
Akorát si málokdo uvědomí, že rádio vůbec má. Zvlášť v době mobilů ... a také DVB-T i na satelitech rádia jsou. Takže máš zařízení technicky způsobilé příjmu.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.

Kolombo

Příspěvekod Kolombo » 11 years ago

Silně pochybuji, že je každá firma poctivá a platí poplatky za každý chytrý telefon s rádiem. Myslím, že za autoradio se celkem platí, ale za mobil kterých je ve firmách skoro jako lidí...
0 x
Zatím toho vím o sítích méně, než bych rád někdy věděl... ale pracuji na tom :-)

aliney

Příspěvekod aliney » 11 years ago

primo v tom dopise nebo v nejakem odkazu co tam byl, bylo napsano, ze za pc a telefony se neplati, protoze tyto pristroje nebyly vytvoreny primarne pro poslech radia nebo tak neco, podle paragrafu XY
autoradio zustalo ve dvou autech, kde vzhledem k jejich hodnote a zabudovanemu radiu by byla blbost to likvidovat a hlavne, aby se vlk nazral, takze se priznaly 2 nove auta, at mam klid.
Prijimace umistene ve firme nejsou, holky to poslouchaji pres net, coz je dovoleno, ale kdyby prisli na kontrolu, tak jim staci pres okynko kouknout do auta a vidi hned jestli tam radio je nebo neni.
Cestne prohlaseni o pravdivosti udaju tam myslim bylo tez. Uz je to vic jak rok.

prehravac:
http://www.dx.com/p/100w-hi-fi-stereo-a ... -usb-90266
zere to SD karty a USB fat32, nektere kousky na USB trochu srci, jde to osetrit filtrem za par koru, ale na SD kartu to jede OK... co bys taky chtel za 400 :-D

filtr:
http://www.dx.com/p/car-vehicle-amplifi ... ter-110047

vetsi vyber... http://www.dx.com/c/car-accessories-799 ... rtType=asc
i na tech bez radia je napsano FM amplifier, hadam to je jeden obal pro vice vyrobku, ale ten prijimac tam neni a pro klid duse to jde seskrabat.
0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná