Ahoj, nemáte někdo k dispozici tohle instalační médium?
K novému HP ML310 G8 V2 jsem ho koupil k zákazníkovi jako bundle ve verzi WIN 2012 R2 Foundation, bohužel, ten hardware nepodporuje systém, proto chci udělat downgrade...
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
WIN 2008 R2 Foundation
-
Tak to tě někdo asi podvedl, protože tohle bymělo fungovat OK.
Dělal jsem to minulý týden, a žádný problém.
Pokud koupíš HW se SW, tak to musí vzájemně odpovídat, zvláště je-li to OEM.
Dělal jsem to minulý týden, a žádný problém.
Pokud koupíš HW se SW, tak to musí vzájemně odpovídat, zvláště je-li to OEM.
0 x
Takze predne, Win 2008 R2 Foundation se uz dost dlouho neprodava a jak spravne pises prodava se jenom Windows 2012 Foundation.
Zadny downgrade nelze legalne koupit
Navic OEM verze downgrade nelze ani omylem.
Jo to normalne podporovane, asi to spatne instalujes nebo neumis
Tech serveru jsme uz instalovali nekolik v te same konfiguraci, jen si stahni aktualni zavadeci HP Smart CD chlape.
Zadny downgrade nelze legalne koupit
Navic OEM verze downgrade nelze ani omylem.
Jo to normalne podporovane, asi to spatne instalujes nebo neumis

Tech serveru jsme uz instalovali nekolik v te same konfiguraci, jen si stahni aktualni zavadeci HP Smart CD chlape.
0 x
-
Dokonce ani to CD není třeba, stačí jen dodat ovladač uložiště z webu (třeba na USB).
Včera jsem to instaloval na dalším stroji a žádný problém.
Včera jsem to instaloval na dalším stroji a žádný problém.
0 x
-
Vzhledem k tomu, že je v serveru Intelligent provisioning, kterej se umí i sám updatovat, nenapadlo me nic stahovat.
Server se mi podařilo několikrát nainstalovat, ale vždy po updatech od MS po restartu už nenaběhl... ted jsem našel ještě Service Pack for proliant...
Server se mi podařilo několikrát nainstalovat, ale vždy po updatech od MS po restartu už nenaběhl... ted jsem našel ještě Service Pack for proliant...
0 x
-
tak já nevim... serverů jsem už nainstaloval dost, ale tenhle je asi prokletej!
Server nainstaluju buď pomocí intelligent privisioning nebo čistě z CD s dodáním driverů pro řadič.
Projde první válka (cca 40 aktualizací) update od MS, vše v pohodě. Když udělám druhej update (jedna velká aktualizace) server se po restartu nerozebehne a píše to něco o uzamčený jednotce. Nestalo se vám to?
Díky
Server nainstaluju buď pomocí intelligent privisioning nebo čistě z CD s dodáním driverů pro řadič.
Projde první válka (cca 40 aktualizací) update od MS, vše v pohodě. Když udělám druhej update (jedna velká aktualizace) server se po restartu nerozebehne a píše to něco o uzamčený jednotce. Nestalo se vám to?
Díky
0 x
-
po aktualizaci a pokusu o obnovu
- Přílohy
-
- error.jpg (61.47 KiB) Zobrazeno 1986 x
0 x
http://www.qliktips.com/2012/11/fix-win ... issue.html
A dale nektere rady doporucuji vypnout FastBoot.
A dale nektere rady doporucuji vypnout FastBoot.
0 x