Zdravím,
sháním pro jednoho menšího zákazníka server do malého nástěnného racku. Doporučíte mi někdo něco?
Chtělo by to alespoň 2 sloty na pevné disky. A ideálně nějaké integrované KVM ale to není podmínka.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Krátký server
-
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Krátký server
0 x
Prohledej si SuperMicro. Nikdo jiný snad malé servříky nedělá (příp. nejsou zde k sehnání, což vyjde nastejno). A splní ti to i to KVM.
Ale do 40cm racku budeš mít asi problém i se supermicrem ...
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
-
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
ludvik píše:Prohledej si SuperMicro. Nikdo jiný snad malé servříky nedělá (příp. nejsou zde k sehnání, což vyjde nastejno). A splní ti to i to KVM.
Jedine co jsem nasel bylo supermicro, ale kdyz se da zahnuta napajeci snura, tak by se to mohlo vejit.

0 x
jestli chceš tak takový ti postavým, kdyžtak napiš do PM, jedná se o nový xenon E3 + HW raid1, 2 disky, ramka dle libosti
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
Ahoj resim podobny problem sice 19" na sirku, ale hloubka racku jen 295mm realne cca 25cm mista. Nasel jsi nakonec nejaky server co se i do takoveho prostoru vejde? Diky
Naposledy upravil(a) pospa dne 18 May 2014 07:56, celkem upraveno 1 x.
0 x
Jan Pospíšil aka -<{Pospa}>-
No a nebo nějaký mikrotik ...
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
Mikrotik nelze. Tedy alespon ne v mem pripade. Potrebuju tam aplikacni server a NAS.
0 x
0 x
Petr Šlinz
UBNT mám rád!
UBNT mám rád!
Zajimavy tip, diky. Sice porad o 5cm vic nez potrebuju, ale pry mozno upravit.
0 x
-
Z krátkých chassis by se dalo vybrat třeba tohle http://www.smicro.cz/supermicro-sc502l- ... -9088.html, pokud by bylo třeba poradit s něčím jiným, tak jsem k dispozici.
0 x
pospa píše:Zajimavy tip, diky. Sice porad o 5cm vic nez potrebuju, ale pry mozno upravit.
měl by si sdělit jaký hw do toho chceš narvat.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
V zasade potrebuju case kam dam alespon 4x HDD idealne tedy 6x. Deska, procesor a pod nepodstatne (nepotrebuji nutne vykon) ale deska zase s rosmery nezabybe. Rozsirujici kary nepotrebuji. Zdroj by mel stacit 400W.
hapi píše:pospa píše:Zajimavy tip, diky. Sice porad o 5cm vic nez potrebuju, ale pry mozno upravit.
0 x
pospa píše:V zasade potrebuju case kam dam alespon 4x HDD idealne tedy 6x. Deska, procesor a pod nepodstatne (nepotrebuji nutne vykon) ale deska zase s rosmery nezabybe. Rozsirujici kary nepotrebuji. Zdroj by mel stacit 400W.hapi píše:pospa píše:Zajimavy tip, diky. Sice porad o 5cm vic nez potrebuju, ale pry mozno upravit.
Zdravím,
možná jsem přehlédl tvou potřebnou výšku, ale do tohoto case 2U dáš jakoukoliv desku ITX i miniitx, zdroj a vše další ... Pokud neřešíš nějaký extra výkon, mělo by to vyhovovat ... Pokud chceš extra výkon, je to jen otázka výběru desky. K pozornosti doporučuji desky s novým Celeronem a spotřebou cca 10-20W.
http://www.ispshop.cz/index.php?main_pa ... ObsMWbR69a
mpcz, 02/06/2014
0 x
"mpcz" znamená Mach Petr z Čech?
Nebyly by lepší fotky, i z vnitřku?

0 x