❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
pronájem o2 telefonních sloupů
pronájem o2 telefonních sloupů
nevíte náhodou jestli se dá u o2 pronajmout jejich dřevěné sloupy z vesnice do vesnice? případná cena za jeden kabel na kilometr? celkem by se nám to tu hodilo na optiku...
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
Tohle sice nevím ... ale jeden GSM chtěl tahat optiku městem. Kus pronájmu existujících městských trubiček, zbytek už existující kanály O2. Za použití jejich kabelové komory chtěli 200 tisíc. Za každou - a to tam jsou snad po padesáti metrech. Radši si to vykopali sami ... Takže pokud už náhodou řeknou ANO, nezaplatíš to.
Co je ale horší ... telekomunikační vedení patří do země. Diskutovalo se tu o tom už mockrát.
Co je ale horší ... telekomunikační vedení patří do země. Diskutovalo se tu o tom už mockrát.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
je to o známostech , znám jednoho co dělal roky v telecomu a teď mu vede optika po sloupech. Je pravda , že od internethome bere i konektivitu , tak možná odtud vítr vane.
0 x
Ice_Mann píše:je to o známostech , znám jednoho co dělal roky v telecomu a teď mu vede optika po sloupech. Je pravda , že od internethome bere i konektivitu , tak možná odtud vítr vane.
pokud bere od IH, tak je to celkem normalni.
0 x
- stepan.benes
- Kontaktovat uživatele:
ludvik píše:Co je ale horší ... telekomunikační vedení patří do země. Diskutovalo se tu o tom už mockrát.
Ano, ale pokud se nepletu, tak pouze v zastavěných uzemích. Jako například trase mezi dvěma vesnicema by to použít šlo.
0 x
Profesionální troll, manipulátor a hrubovibrační ještírek.
Vůbec mi nevěřte, protože se s Vámi velmi pravděpodobně právě teď pokouším manipulovat !!!
Vůbec mi nevěřte, protože se s Vámi velmi pravděpodobně právě teď pokouším manipulovat !!!
no logicky by to nemělo být tak drahé protože ty sloupy tam stotí snad už 100 let, prostě shnilotina, no ale o2 a logika moc k sobě nejdou že 
ještě by mě zajímalo na kjoho se obrátit s poptávkou?

ještě by mě zajímalo na kjoho se obrátit s poptávkou?
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
logicky? a až ty sloupy budou obměňovat (i to se stát může), tak cenu zvednou, protože tam stojí rok?
0 x
Halamíček Jakub
no logicky ty sloupy jsou v takovém stavu že polau hrozí pád na zem a kdyby to někdo chtěl měnit tak už to udělal pořed 20 lety kdy byla pevná linka ještě smysluplná, ted to vypadá tak, že když to spadne tak už to nikdo neopraví, leda potom někdo kdo tam bude mít tu optiku 

0 x