okoun píše:jo někdy to do těch bohnic je ale někdy zase není, na rovinu mě by nebavilo se stát pupkáčem v košili a brát sumičku skoro za nic a dělet ze sebe nějakého bosse

celé moje podnikání prostě založeno na kontaktním jednání s klenty, tedy prostě jim dělat první poslední, jo jsem tak torchu někdy i hodinový manžel

ale lidé to zatím velmi pozitivně ocenili a konkurence zuří.
já vím jak je strašně obtížné sehnat spolupracovníka, který bude dělat za hubičku (20 čistého) a bude kvalitní, jo seženu zaměstnance, ale nebude to ono, bude to potom stejné jako konkurence.
no ještě mám tak 2-3 roky a potom už musí být rodina a možná firma skončí v rukou o3 či néné korporace pokud nikohod nenajdu

Firma je jak dítě malá firma = malé starosti; velká firma = velké starosti.
Peníze bere člověk adekvátně odvedené k práci a zároveň za vedení firmy a vlivem zodpovědnosti.
Montážník udělá škodu na montáži max 10 000kč ale když zaspí manažer, ředitel, majitel firmy má to následky ve 100 000 někdy i více předběhne tě konkurence a tak. Podle toho musí i zase odpovídat plat.
a ono řídit firmu co má třeba 50 zaměstnanců fakt není prdel. mě stačí těch mých 10.
A co se týká jezerky je to o tom jak si to člověk naplánuje. Nafta a ubytování je zanedbatelný náklad v porovnání co se zde můžeš dozvědět případně udělat si kontakty a tak.
Je to jen v lidech!!!
Kdo chce hledá důvody (jak tam jet)
,kdo nechce hledá výmluvy!!!