❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

ISP akce, proč všechny tak daleko :)

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
okoun
antispam: Ano

Re: ISP akce, proč všechny tak daleko :)

Příspěvekod okoun » 11 years ago

jo někdy to do těch bohnic je ale někdy zase není, na rovinu mě by nebavilo se stát pupkáčem v košili a brát sumičku skoro za nic a dělet ze sebe nějakého bosse :)
celé moje podnikání prostě založeno na kontaktním jednání s klenty, tedy prostě jim dělat první poslední, jo jsem tak torchu někdy i hodinový manžel :) ale lidé to zatím velmi pozitivně ocenili a konkurence zuří.
já vím jak je strašně obtížné sehnat spolupracovníka, který bude dělat za hubičku (20 čistého) a bude kvalitní, jo seženu zaměstnance, ale nebude to ono, bude to potom stejné jako konkurence.

no ještě mám tak 2-3 roky a potom už musí být rodina a možná firma skončí v rukou o3 či néné korporace pokud nikohod nenajdu :)
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

stepan.benes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod stepan.benes » 11 years ago

Pupek už mám, košili furt nenosím a peníze za nic mi ještě nechodí. Ne že by mě práce nebavila (to bych jí nedělal), ale je spousta věcí, které mě baví minimálně stejně a podnikání je cíl jak si ty ostatní sny alespoň z části splnit. Stát se otrokem jediné věci je dle mého skromného názoru svým způsobem promarněný čas.
0 x
Profesionální troll, manipulátor a hrubovibrační ještírek.
Vůbec mi nevěřte, protože se s Vámi velmi pravděpodobně právě teď pokouším manipulovat !!!

TTcko

Příspěvekod TTcko » 11 years ago

stepan.benes píše:Pupek už mám, košili furt nenosím a peníze za nic mi ještě nechodí. Ne že by mě práce nebavila (to bych jí nedělal), ale je spousta věcí, které mě baví minimálně stejně a podnikání je cíl jak si ty ostatní sny alespoň z části splnit. Stát se otrokem jediné věci je dle mého skromného názoru svým způsobem promarněný čas.

Nechci být nijak zlej, nebo se někoho dotknout, ale to o čem tu mluvíte je bráno jako psychická porucha osobnosti. To není dobrá cesta. A už vůbec to není nic co by měl někdo obdivovat. To je stejný jako by někdo obdivoval alkoholiky nebo gamblery. Takovým lidem je potřeba pomoci pochopit, že mohou spoléhat na ostatní.
Je dobré pochopit, že "hmotné statky" vznikají lidskou prací. A tak jediný člověk vždy udělá méně, než lidé dva. Lidstvo svému úspěchu vděčí sociálnu a tomu, že se naučili lidé spolupracovat. To je base, podstata. Znáš poučku o posledním dolaru do reklamy? Stejně tak je to se spolupracovníky. Bez kolegů nemůžeš nikdy nic vybudovat.
0 x

ludvik

Příspěvekod ludvik » 11 years ago

Jo ... a to může skončit tak, že neskončíš v Bohnicích, ale ve Valdicích :-) pak si vyber.
TTcko píše:... Znáš poučku o posledním dolaru do reklamy? Stejně tak je to se spolupracovníky. Bez kolegů nemůžeš nikdy nic vybudovat.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.

Medved009
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Medved009 » 11 years ago

okoun píše:jo někdy to do těch bohnic je ale někdy zase není, na rovinu mě by nebavilo se stát pupkáčem v košili a brát sumičku skoro za nic a dělet ze sebe nějakého bosse :)
celé moje podnikání prostě založeno na kontaktním jednání s klenty, tedy prostě jim dělat první poslední, jo jsem tak torchu někdy i hodinový manžel :) ale lidé to zatím velmi pozitivně ocenili a konkurence zuří.
já vím jak je strašně obtížné sehnat spolupracovníka, který bude dělat za hubičku (20 čistého) a bude kvalitní, jo seženu zaměstnance, ale nebude to ono, bude to potom stejné jako konkurence.

no ještě mám tak 2-3 roky a potom už musí být rodina a možná firma skončí v rukou o3 či néné korporace pokud nikohod nenajdu :)

Firma je jak dítě malá firma = malé starosti; velká firma = velké starosti.
Peníze bere člověk adekvátně odvedené k práci a zároveň za vedení firmy a vlivem zodpovědnosti.
Montážník udělá škodu na montáži max 10 000kč ale když zaspí manažer, ředitel, majitel firmy má to následky ve 100 000 někdy i více předběhne tě konkurence a tak. Podle toho musí i zase odpovídat plat.
a ono řídit firmu co má třeba 50 zaměstnanců fakt není prdel. mě stačí těch mých 10.

A co se týká jezerky je to o tom jak si to člověk naplánuje. Nafta a ubytování je zanedbatelný náklad v porovnání co se zde můžeš dozvědět případně udělat si kontakty a tak.

Je to jen v lidech!!!

Kdo chce hledá důvody (jak tam jet)
,kdo nechce hledá výmluvy!!!
0 x

stepan.benes
Kontaktovat uživatele:

Myslím, že Medvěd009 si na tu naftu na Jezerce vydělal :)
0 x
Vůbec mi nevěřte, protože se s Vámi velmi pravděpodobně právě teď pokouším manipulovat !!!

okoun

Příspěvekod okoun » 11 years ago

ty si to nepochopil, ta nafta není pro mě zničující výdaj :) ale snažím se jako správný hospodář hledat jiné řešení a to třeba jestli u nás v okolí není stejně kvalitní konference, ano ted jsem zjistil že není, nicméně do ted jsem nezjistil proč není.
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

stepan.benes
Kontaktovat uživatele:

Protože Jezerka je jenom jedna :) Ale ne, vážně - a odpověď je úplně jasná - v rámci kraje prostě nemáš pro podobnou akci obchodní potenciál. Musíš ji dělat tak, abys oslovil zákazníky z celé republiky. Jinak nemáš šanci (pokud nebudeš prodávat čas na komerční přednášky) udělat to aspoň na nule. A pokud budeš prodávat čas na komerční přednášky, tak ti tam zase nikdo nepřijede. Stačí se podívat na program FTTX fóra.
A pokud chci oslovit celou republiku, hledám logicky místo uprostřed, relativně snadno dostupné odevšad.
0 x

douby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod douby » 11 years ago

Štěpáne, vystihl jsi to přesně - a musím se přiznat, že jsem měl strach aby se Jezerka neubírala podobným směrem pod taktovkou ISP Alliance. Opak byl pravdou a musím říct, že letošní program byl velmi výživný a vůbec nelitujem projeté nafty nebo peněz za lůžka v hotelu. Sice nevím kolik to máme kilometrů z Olomouce, ani mne nenapadlo to měřit, vím jen že jsme jeli něco okolo hoďky a celou cestu jsme beztak prokecali o tématech z Jezerky. Vidím, že nás to nabudilo a všichni jsme si z programu odnesli něco pro sebe čím můžeme pro chod firmy přispět.

Doufám, že příští rok se akce bude konat zas a upřímně řečeno, je mi fuk jestli to bude Olomouc, Praha, Seč nebo Ostrava...
0 x
Bc. Martin Doubrava
http://www.doubrava.net
- Internet Olomouc, Litovel, Uničov, Šternberk a široká okolí

stepan.benes
Kontaktovat uživatele:

Ono je strašně těžký (neli nemožný) udělat nekomerční fórum. Vždycky jsem řikal, že by se mělo spíš říkat nezávislý. Protože když chceš pozvat někoho kdo danému oboru rozumí, je na 99% procent někde zaměstnán. Ale celou dobu jsem se snažil dávat pozor, aby se mluvilo o obecných řešeních, nebo aby se alespoň nabízelo spektrum či výběr z řešení. Jediné co bouchlo byl SW pro evidenci, kdy měli být prezentace více řešení, ale z různých důvodů nakonec další vývojáři na poslední chvíli prezentaci odřekli.
0 x

Tomáš Nesrsta
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Tomáš Nesrsta » 11 years ago

Jasně že to není o kilometrech. Sám jsem strávil na cestě 3 a půl hodiny a nadávat můžu stejně jako okoun, protože vlastně snad ani nic blíž jak Jezerka není. Uherský hradiště je ještě dál a pak je tu více méně jenom Přerov/Srní.

A stejně jsem tam přijel, viděl a .... :D
0 x
Bývalý ISP...

Medved009
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Medved009 » 11 years ago

stepan.benes píše:Myslím, že Medvěd009 si na tu naftu na Jezerce vydělal :)

To jo, ale kdo mohl tušit že tam budete mít takovou akci?
Tohle není o muzice tohle je o kultůře :-D
Prostě účast stojí za to a proto nás tam bylo tolik z firmy a každý z jiného odvětví z firmy.
0 x