❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

ISP akce, proč všechny tak daleko :)

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
okoun
antispam: Ano

ISP akce, proč všechny tak daleko :)

Příspěvekod okoun » 11 years ago

nějak mi to nedochází, ale v poslední době zjištuji, že všechny isp setkání jsou torchu mimo pro lidi z okolí Prahy či severních a západních čech.
tak například:

Konference v Přerově: morava
mikroexpo: morava
konference v Srní: šumava, skoro na hranicích
ispforum: morava

no nevíte někdo o něčem co je v okolí prahy? případně bych velmi ocenil kdyby třeba sudý rok byla konference někde blíže ku praze.
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

Ladik

Příspěvekod Ladik » 11 years ago

Co treba Seč a Jezerka? :-)
To je nekolikadenni.
0 x

Medved009
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Medved009 » 11 years ago

Protože v Praze je furt něco tak proto jsou akce taky mimo Prahu. A když chceš tak ti je jedno kam pojedeš je to o tom jak moc chceš vědět.
0 x

hafieror

Příspěvekod hafieror » 11 years ago

Přece nehraje roli jak je to daleko. Pokud to chci vidět, tak jedu třeba na druhej konec republiky.
0 x

okoun

no nevím, nemám dálniční známky takže už jen dát prachy za známku, nafta také není zdarma a elektroautem ta na jedno nabití nedojedu....
ne fakt mi ukažte podobnou akci, která se koná v okolí prahy, ideálně střední čechy....
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

shooter

Příspěvekod shooter » 11 years ago

okoun píše:no nevím, nemám dálniční známky takže už jen dát prachy za známku, nafta také není zdarma a elektroautem ta na jedno nabití nedojedu....
ne fakt mi ukažte podobnou akci, která se koná v okolí prahy, ideálně střední čechy....

ty máš elektroauto :D
0 x

David2006

Příspěvekod David2006 » 11 years ago

My o vlku zrovna se tu bavim na obědě v Jezerce kde je Hapi a Okoun maj to skoro za rohem a oni se na to romanopisci vyflakli:-).
0 x

okoun

no co to povídáš, já mám Jezerku 200km tam a 200 zpět, takže celkem daleko. Jo hapi to má blíže.
0 x

David2006

Cc jsem byl na Ještědu cca 300km jen kvůli výhledu jinac to bylo onicem. Prostě semka zítra koukej naklusat i kdybys tu ryksu mel tlačit:).
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 11 years ago

kde že byla nějaká akce že to mám za rohem?
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

douby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod douby » 11 years ago

okoun píše:no nevím, nemám dálniční známky takže už jen dát prachy za známku, nafta také není zdarma a elektroautem ta na jedno nabití nedojedu....
brečíš na špatným hrobě, začni prodávat internet za rozumné peníze a nebudeš tyto "problémy" řešit.
0 x
Bc. Martin Doubrava
http://www.doubrava.net
- Internet Olomouc, Litovel, Uničov, Šternberk a široká okolí

David2006

Přesně, dej to jako Internethome a pak už to nemusíš řešit :D .
0 x

okoun

já ti nevím ale ARPU 340 Kč je clekem slušné ne?
0 x

David2006

Ale na těch 380 klientů to ani s tím ARPu tolik nevytrhneš. Přesto jsi měl dojet :) .
0 x

stepan.benes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod stepan.benes » 11 years ago

Tuhle diskuzi bych přilepil k tématu o pricingu služeb. Btw. to ARPU je s DPH nebo bez ?
Jinak se vyhnu dálnícím je to dle
http://mapy.cz/#!x=15.424922&y=49.83021 ... fast%22%7D
bratru 126 km, což je prostě kousek. Seč je uprostřed republiky. Musíš zvážit sám, zda informace na podobné konferenci mají hodnotu těch maximálně 15 litrů nafty.
V případě že na těch 15 litrů nafty nemáš, jsou tu další možnosti jako motorka, vlak, kolo (těch 126 kiláků se dá dát a je to absolutně zdarma), autobusy, autostop, weby typu spolujizda ...
Možná stačilo napsat na fórum, jestli někdo nepojede okolo. Vsadím boty, že by se někdo našel.
0 x
Profesionální troll, manipulátor a hrubovibrační ještírek.
Vůbec mi nevěřte, protože se s Vámi velmi pravděpodobně právě teď pokouším manipulovat !!!