❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

SATA WD 1TB purple nebo Red ed. Kde nejlevneji ?

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
zubodravec
Kontaktovat uživatele:

SATA WD 1TB purple nebo Red ed. Kde nejlevneji ?

Příspěvekod zubodravec » 11 years ago

mate nekdo doporucneio kde sezenu nejlevneji WD 1TB SATA 3,5" purple nebo REd ed ?
EDCZ 1296 Kc Red
ABCDATA 1306 KC RED zatim nejlevnei.
0 x

ludvik

Příspěvekod ludvik » 11 years ago

heureka.cz?
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.

okoun
antispam: Ano

Příspěvekod okoun » 11 years ago

RED? doufám že to nechceš dávat do serverů :) RED je tak dobrý do NASU či NVR
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

DrWiza

Příspěvekod DrWiza » 11 years ago

kupujeme vse krom bezdratu u ed nebo sws pokud tam beres casto, udelaji ti lepsi ceny kdyz si o ne napises.

Ale RED se nehodi do niceho :-D
vyjadreni synology:
Tento disk nemá senzory vibrací a není vhodný pro nepřetržitý provoz v prostředí rack.
0 x

ludvik

Příspěvekod ludvik » 11 years ago

By mě zajímalo, co tím sensorem myslí ...

V každém případě RED má prostě určení NAS apod. Ne pro pole v zaplněném racku ... Jinak je to slušný disk, s poměrně vysokou maximální provozní teplotou. A je dost tichý (mám je v HP MicroServeru). Rychlost neřeším. Jenom mají děsně debilní nastavení, po pár vteřinách se "vypínají". Tento parametr je potřeba zvětšit, jinak usne a už se neprobudí ...
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.

zubodravec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod zubodravec » 11 years ago

Tak diky,

jen mi reknete v cem sem blbej, sem si myslel ze RED je prave pro tohle urcenej.
Disky dam do rack case do racku a mel byt i jako NAS i jako uloziste i jako aplikace.

DrWiza píše:kupujeme vse krom bezdratu u ed nebo sws pokud tam beres casto, udelaji ti lepsi ceny kdyz si o ne napises.

Ale RED se nehodi do niceho :-D
vyjadreni synology:
Tento disk nemá senzory vibrací a není vhodný pro nepřetržitý provoz v prostředí rack.
0 x

DrWiza

popravde? netusim, ale vsichni vyrobci NAS nedoporucuji RED disky pouzivat v rackovym umisteni.

Ja osobne mam taky doma 4x RED v NASu od synology. Ale zakaznikum je nedoporucujeme s dokazem na doporuceni vyroce NASky.
0 x

ssnakess

Příspěvekod ssnakess » 11 years ago

Ahoj,

tyto ceny dostanu jen když se zaregistrují jako partner? Jinak jsem koukal, ze stojí kolem 2tis.

zubodravec píše:mate nekdo doporucneio kde sezenu nejlevneji WD 1TB SATA 3,5" purple nebo REd ed ?
EDCZ 1296 Kc Red
0 x

DrWiza

to sou ceny bez DPH, navic musis byt registrovany jako partner a mit urcite obraty pro nastaveni cen.

mi jsme u ed jeste o par korun niz.

ssnakess píše:Ahoj,

tyto ceny dostanu jen když se zaregistrují jako partner? Jinak jsem koukal, ze stojí kolem 2tis.

zubodravec píše:mate nekdo doporucneio kde sezenu nejlevneji WD 1TB SATA 3,5" purple nebo REd ed ?
EDCZ 1296 Kc Red
Naposledy upravil(a) DrWiza dne 14 May 2014 15:17, celkem upraveno 1 x.
0 x

Robotvor

Příspěvekod Robotvor » 11 years ago

0 x