Zdravím,
potřeboval bych poradit od zkušených:
Na střechu vedou neobsazené 3 koaxy, bohužel žádný jiný kabel natáhnout nelze.
Potřebuji zde umístit pojítko (napájené po koaxech) a zároveň po nich poslat data. Máte někdo podobné funknční řešení?
Alespoň, aby to umělo 50 Mbit/s FD?
Díky J
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
3 koaxy na střechu
reseni to je, ale pouzivat 75 ohm koax neni idealni...
kazdopadne pokud to neni extra dlouhe vedeni a jine kabely tam dat nelze, tak ok..
kazdopadne pokud to neni extra dlouhe vedeni a jine kabely tam dat nelze, tak ok..
0 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Tuhle opicarnu jsem byli nuceni udelat na Smichove.
Koax A slouzi k prenosu 48V na strechu a tam prevadim zpet na 230V (pomoci toroidnich traf jsme presli z230V na 48 a na strese zase zpet na 230V, kvuli napajeni vice zarizeni.
Koax B slozi k prenosu dat, proti sobe modemy wodaplug.
Chces nakres, fotky ?
Maximalni delka kabelu 20 metru.
Koax A slouzi k prenosu 48V na strechu a tam prevadim zpet na 230V (pomoci toroidnich traf jsme presli z230V na 48 a na strese zase zpet na 230V, kvuli napajeni vice zarizeni.
Koax B slozi k prenosu dat, proti sobe modemy wodaplug.
Chces nakres, fotky ?
Maximalni delka kabelu 20 metru.
Vampire píše:Zdravím,
potřeboval bych poradit od zkušených:
Na střechu vedou neobsazené 3 koaxy, bohužel žádný jiný kabel natáhnout nelze.
Potřebuji zde umístit pojítko (napájené po koaxech) a zároveň po nich poslat data. Máte někdo podobné funknční řešení?
Alespoň, aby to umělo 50 Mbit/s FD?
Díky J
0 x
zajimalo by me v cem je problem ze nejde ten koax vymenit...zabetonovany ci jinak zlimitovany ci co ?
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
ó ano Orcave 2222 jede po 75ohm kablu, nedavno sem tahal trasu nejakym "satelitnim" beldenem asi 40 metru a ok...jen tezko tydle radia sehnat.
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))