❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Jaky chipset u zakladni desky pro Mikrotik?

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
pcwifi
antispam: Ano

Re: Jaky chipset u zakladni desky pro Mikrotik?

Příspěvekod pcwifi » 11 years ago

neee ok ja se nehadam jen me to nesedi, prosels google na nejaky chyby ze by se Z77 nesnasel s nejakymi disky ? resit cokoliv v biosu je k hovnu, tam reseni nenajdes.
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

pepulis

Příspěvekod pepulis » 11 years ago

pcwifi píše:neee ok ja se nehadam jen me to nesedi, prosels google na nejaky chyby ze by se Z77 nesnasel s nejakymi disky ? resit cokoliv v biosu je k hovnu, tam reseni nenajdes.

Jo jasne, prochazel jsem forum i google. Tady na foru nekdo zkousel desku s tim stejnym chipsetem pred cca rokem a pul a fungovalo mu to, ale jak sam uvedl, musel v biosu nastavit podporu disku na IDE. Zkusim to jeste projit (asi po stee) a prinejhorsim to hodim na ten usb flesh disk ....
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 11 years ago

před chvíli sem se asi hodinu marně pokoušel dostat na ssdčko mikrotika. Nakonec jsem zapnul netinstall, nastavil netbooting, zadal tam ip adresu, na routeru jsem nastavil boot PXE na ethernetu, nabootovalo to přes ethernet a fláklo to na disk mikrotika a bylo hotovo :-)
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

pepulis

Příspěvekod pepulis » 11 years ago

hapi píše:před chvíli sem se asi hodinu marně pokoušel dostat na ssdčko mikrotika. Nakonec jsem zapnul netinstall, nastavil netbooting, zadal tam ip adresu, na routeru jsem nastavil boot PXE na ethernetu, nabootovalo to přes ethernet a fláklo to na disk mikrotika a bylo hotovo :-)

OK, diky za tip. Ten boot PXE tam mam myslim taky, tak to zkusim :-).
0 x