❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

TP-LINK TL-SF1005D maximální napájení

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
Viktor Novotný
Moderátor
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Re: TP-LINK TL-SF1005D maximální napájení

Příspěvekod Viktor Novotný » 12 years ago

je tam step-down do 28voltu :) byvaly tam kondy na 34 .. ale v ramci setreni uz nestacilo ze switch portu vyndat nepouzivane piny ale doslo i na setreni na kondu pred tim stepdownem, takze staci tento vymenit a v klidu 24volt jak nic dlouha leta :P
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

KoZLiCeK

Příspěvekod KoZLiCeK » 12 years ago

kure05 píše:Tahle pokusná metoda se mě nezdá moc dobrá. Počkej až Tě to někdy vypeče. Zrovna v tu nejmíň potřebnou dobu na nějakým zku*veným místě . . .

Tohle není metoda pokusů a omylů.Vyzkoušeno ročním během bez zádrhelu.
0 x

kure05

Příspěvekod kure05 » 12 years ago

Tak aspoň to je celkem amaterský a nebezpečný . . .
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 12 years ago

co je amaterskeho na tom, ze vymenis kondik ? kdyz ostatni obvody jsou na danou voltaz stavene a jen diky uspore na kondiku je degradovana moznost vyuziti vyssiho napajeni ... ?
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

kure05

Áááá, potřefená husa se ozvala a kejhá :D Na výměně elytu mě nepřijde nic amaterskýho, ale spíš mě přijde divný to že se ten switch připojí na 30V a čeká se zda poběží a pokud jó, tak se nasadí do ostrýho provozu . . .
0 x

KoZLiCeK

kure05 píše:Áááá, potřefená husa se ozvala a kejhá :D Na výměně elytu mě nepřijde nic amaterskýho, ale spíš mě přijde divný to že se ten switch připojí na 30V a čeká se zda poběží a pokud jó, tak se nasadí do ostrýho provozu . . .

CO je na tom divného?? každý přístroj než se uvede do provozu tak se u nás otestuje.Nejsem blázen abych něco předělal (upravil) a hned to dal do ostrého provozu.To není amatérizmus. Mimomochodem opravy el. přístrojů mě též živý.(mám odborné vzdělání) na rozdíl od mnoha jiných.
0 x

kure05

Tak k Tobě bych si dal fakt něco opravit když tu čtu Tvoje praktiky :lol: :lol: :lol:
0 x

KoZLiCeK

kure05 píše:Tak k Tobě bych si dal fakt něco opravit když tu čtu Tvoje praktiky :lol: :lol: :lol:

Ty si vocas vid.no comment
0 x

kure05

KoZLiCeK píše:
kure05 píše:Tak k Tobě bych si dal fakt něco opravit když tu čtu Tvoje praktiky :lol: :lol: :lol:

Ty si vocas vid.no comment

:lol: :lol: :mrgreen:
0 x

Hatatitla

Příspěvekod Hatatitla » 12 years ago

Viktor Novotný píše:je tam step-down do 28voltu :) byvaly tam kondy na 34 .. ale v ramci setreni uz nestacilo ze switch portu vyndat nepouzivane piny ale doslo i na setreni na kondu pred tim stepdownem, takze staci tento vymenit a v klidu 24volt jak nic dlouha leta :P

Teraz si presne nepamatám , ale nedávali tam niekedy step-down do nejakých 70 V ?
0 x

lwq
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lwq » 12 years ago

Pokud to jde, tak vsude cpu 48V a DCDC menice na 12V, ktere umi lokalne napajet vse ... Profi spoje jdou z 48V primo.
0 x
LWQ ... Vice na www.lwq.cz (treba GIOM 3000 atp.) ...

joker

Příspěvekod joker » 11 years ago

Mate part number toho menice? Je skutecne na 28V?

Nehreje se s vyssim napetim ten switch? Zyxel stejnych parametru je Zyxel ES-105E?
0 x

shooter

Příspěvekod shooter » 11 years ago

ted sem ho měl otvřenej a je tam kondik na 16V taže to bych viděl jako strop ale pokud se vymění tak asi podle max vstupního napětí měniče najděte někdo datašit tam to bude nasany
0 x