Rozmyslame nad urobenim vzoru z nejakeho plastu, ktory by sme pouzivali na nastrek anten...nieco ako maju v sr. napr. Magio na satelitnych parabolach.
Rozmyslame to dat prevazne na nanobridge a ine paraboly....
Otazka je aky sprej pouzit? existuje nieco svietiace (na styl fosforu, alebo nieco vyrazne?
Dakujem
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Striekanie anten - LOGO firmy - reklama
Občas to polepím samolepící fólií, co tím máme polepený auto. drží extrémně dobře, dělá se i reflexní varianta. cena za těch pár decimetrů čtverečních je mizivá.
Sprej jsem zkoušel kdysi, i s podkladovkou, a dopadlo to děsně, musí to velmi dobře sedět, jinak nemáš ostré okraje.
Sprej jsem zkoušel kdysi, i s podkladovkou, a dopadlo to děsně, musí to velmi dobře sedět, jinak nemáš ostré okraje.
0 x
UPDATE klienti SET internet_povolen = false WHERE po_splatnosti > 500
Lepší než výhra ve Sportce :)
-
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
nech si vyrezat folio a bude to vypadat tak jak ma. Cena na 60 cm parabolu platim okolo 60-80kc podle toho asi jak se pani vyspi 

0 x
Bývalý ISP...
Hodite tu nejake foto ako to vyzeras? dik
0 x
-
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Nema to niekto na nanobridgoch?
0 x
U nás... v Rakovniku stoji takovy to polep anteny ( 65 cm) 300 Kč Ta cena mi za to pripada dost.
0 x
lyra píše:U nás... v Rakovniku stoji takovy to polep anteny ( 65 cm) 300 Kč Ta cena mi za to pripada dost.
my tu máme 11,- bez DPH za dm2, včetně přenosové fólie
0 x
UPDATE klienti SET internet_povolen = false WHERE po_splatnosti > 500