hapi píše:mě to říkat nemusíš

já mám tak nízký auto že sem se posledně nevyškrábal ani do pneuservisu přes chodníček s nájezdem a rolkou pro pojezdovou bránu aby mi přifoukly dusíkem kola takže musely vyndat bombu na kárce před pneuservis

Zdravím,
ano, světlá výška dělá své, ta je rozhodující. TUSCON - 195, DUSTER - 210 mm, málokdo má víc. A celková velikost auta dělá taky svoje, když chci projet, nemůžu mít náklaďák. Právě proto je ten ruský poválečný GAZ docela malý. Technika sice hrůza, ale nahoře v tom výčtu chybí, tak jen ze slušnosti bych ho připoměl. Nevím, kterým autem se dá dnes projet řeka s podlahou ve vodě a na druhém břehu pokračovat ( pokud uprostřed motor někdy nezdechne ). Bohužel dnes už většina kusů žije jen v našich vzpomínkách.
Ten základ z Dusteru posloužil docela dobře pro profi-vylepšovatele a vznikl DUSTER - TECDRAH. Ten už by se mohl asi líbit každému. Startovací cena údajně 349 tisíc Kč.

A pokud je někomu 110 k z originálního motoru D málo a nepotřebuje světlou výšku, může mít motor i o něco málo silnější. Nabídka končí na 862 k. (Osmsetšedesátdva koně). To už ovšem do terénu a pro ISP asi nebude, že ano ...
mpcz, 05/12/2013