❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Fotky z našich (všech ISP) realizací

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
Radek Úlehla
Kontaktovat uživatele:

Re: Fotky z našich (všech ISP) realizací

Příspěvekod Radek Úlehla » 11 years ago

To neříkám, nemusí to být nutně FTTH, my jako "lasthop" máme taky drát na drtivé většině sítě.
0 x

basty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod basty » 11 years ago

Radek Úlehla píše:To neříkám, nemusí to být nutně FTTH, my jako "lasthop" máme taky drát na drtivé většině sítě.

jenom otazka, co je to za SFP switche?
0 x

hafieror

Příspěvekod hafieror » 11 years ago

Radek Úlehla píše:Všichni pořád mluví o tom jak staví a řeší optiku, ale ještě jsem tu na fóru neviděl fotky. Nutno dodat, že za optiku nepovažuji drop kabel natažený mezi rozvaděči.

Přidám jedno naše hnízdo z průmyslové části města. Zmuchlaný UTP vlevo čekají na zrušení. Dělal jsem to podle svého nejlepšího svědomí a vědomí, tak s kritikou na mě opatrně.

Obrázek
Přílohy
2013-07-26 14.36.jpg
2013-07-26 14.36.jpg (222.76 KiB) Zobrazeno 3128 x
0 x

Radek Úlehla
Kontaktovat uživatele:

basty píše:jenom otazka, co je to za SFP switche?

H3C 7506, nejsou to switche, ale je to chassis, které se osazuje portovýma deskama
0 x

honzam

Příspěvekod honzam » 11 years ago

hafieror píše:Dělal jsem to podle svého nejlepšího svědomí a vědomí, tak s kritikou na mě opatrně.

Na CCR ti chybí minimálně jeden šroubek :) Jinak pěkná práce
0 x

hafieror

Příspěvekod hafieror » 11 years ago

Asi předpokládám, že umře a půjde na reklamaci :-), i když v druhý lokalitě mám 1036 a nemám s ní problém. Je fakt ale, že co se tu řešili problémy se simple queue, tak jsem je tam radši vypnul a až budu mít někdy náladu, tak se kouknu jestli to dělá i mě. Aspoň si zákazníci trochu užijí rychlosti.

Ale ještě k těm šroubkům, zajímalo by mě jestli to z hlediska námahy mlůže mít vliv, když je to jen chyceno dole. Podle mě ne, ale rád se nechám vyvést z případného omylu.
0 x

shooter

Příspěvekod shooter » 11 years ago

hafieror píše:
Ale ještě k těm šroubkům, zajímalo by mě jestli to z hlediska námahy mlůže mít vliv, když je to jen chyceno dole. Podle mě ne, ale rád se nechám vyvést z případného omylu.

je to pořád páka horní šroubek je jen na okrasu i když napadá mě že kdyby po tom lezlo 4tunový dítě mohl by ten šroubek být namáhaný i na střih
0 x

honzam

servery a dva routery
Obrázek
Přílohy
forum.jpg
forum.jpg (249.39 KiB) Zobrazeno 3127 x
0 x

honzam

Jedna podzimní optobudka
Obrázek
Přílohy
SAM_4134.JPG
SAM_4134.JPG (219.53 KiB) Zobrazeno 3127 x
0 x

net.work
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod net.work » 11 years ago

Tenhle topic sem nemoh najit, diky honzam za nalezeni :) taky se pochlubim nejnovejsi stavbou:
20131116_130208.jpg
20131116_130208.jpg (219.44 KiB) Zobrazeno 3127 x
0 x
Jan Ptáček

Robotvor
antispam: Ano

Příspěvekod Robotvor » 11 years ago

net.work píše:Tenhle topic sem nemoh najit, diky honzam za nalezeni :) taky se pochlubim nejnovejsi stavbou:
20131116_130208.jpg

Nemas nejaky link na ty kamery ?Jsou to AirCam ?
0 x

Tomáš Břinčil
Moderátor
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Tomáš Břinčil » 11 years ago

Robotvor píše:
net.work píše:Tenhle topic sem nemoh najit, diky honzam za nalezeni :) taky se pochlubim nejnovejsi stavbou:
20131116_130208.jpg

Nemas nejaky link na ty kamery ?Jsou to AirCam ?

Respektuje prosím pravidla galerie. Diskuze zde: viewtopic.php?f=4&t=11609&p=130725
0 x
Windows what? Linux instead...
Real programmers don't need notice all their known languages.

https://www.facebook.com/conexainternet

Radek Úlehla
Kontaktovat uživatele:

Držet komenty vedle asi nebude nikdy jednoduché, tím to zabíjí celou debatu totiž... Chtělo by to několik inovací na fóru. Třeba přidat fotogalerii :)

A když už jsme u toho

honzam: když už si koupíte takovej relativně drahej rozvaděč a jdeš to vyfotit, proč to nemá uvnitř nějakou rozumnou kulturu? Kolik tam je teď patchcordů? Tři? Jak to bude vypadat až to bude plné?

net.work: zdá se mi to nebo ta příhrada není svázaná nahoře s budovou? resp. nepředpokládám, že to s těmi výložníky myslíš vážně a že to je provizorní řešení
a mimochodem ta kopoflexa ti shnije... buď jí obal vulkanizací nebo dotáhni ten žlab až ke konci, jinak je to samozřejmě super stožár, když překousnu svoji nenávist k 1S10tkám :)
0 x

net.work
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod net.work » 11 years ago

ad vylozniky: ano, jsou tam, je to skarede a docasne. Ten stozar je samonosny, ty vylozniky jsou tam navic, zkouseli jsme jestli a jak moc to ovlivny zachvevy stozaru ve vetru. Pristi rok je bud sundam a nebo to vymyslim nejak jinak :)
0 x
Jan Ptáček

kure05

Příspěvekod kure05 » 11 years ago

Tu je rack co přijde na jeden z vysílačů. Vše připraveno na firmě a pak jen odvezeno na místo a zapojeno . . .

Obrázek
0 x