❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
	CZ TV
CZ TV
na play zajimava aplikace CZ TV .... zajimava alternativa televize v mobilu pripadne tabletu a zy ty penize .... zadara....  to docela ujde, datovej tok 2 - 2,5 mb, obraz vic nez slusnej , obcas se mi to hryzlo ..... reklama jen malinkata dole takze ani moc neprudi

0 x 

Nektere program se seknou nektery bezej klidne hodinu i vice v pohode, napr prima zoom v pohode nova problemmova 

0 x 

Tak občas sem si to pustil, bohužel to má zatím dětské nemoci po 10-20s to zamrzne a musí se jít do menu. Reklama tam občas je občas není, ale obecně na telku pro mobilní zařízení či dovču to nevadí a těch programů je tam fakt hafec  .
 .
Zajímá mě jestli to pojede i v Chorvatsku zda to mají omezené nějak na country region dle IP. A pak taky nechápu že oni to můžou dělat na libovolného operátora a zjevně jim to po právní stránce nevadí, kdežto třebas sledovanitv.cz točí o tom že to musí být spjato s ISP. Buď jak buď pokud to google domákne tak maj lidi telku prostě zdarma a nemají moc důvod za ni platit (teda aspoň 70-90 procent z nich) navíc fakt hafec programů zdarma.
Time shift má zase třebas ivysílání od ČT taky fajn aplikace a bez reklam (windowsmobile). Ještě prubnu iprima.cz .

.
 .Zajímá mě jestli to pojede i v Chorvatsku zda to mají omezené nějak na country region dle IP. A pak taky nechápu že oni to můžou dělat na libovolného operátora a zjevně jim to po právní stránce nevadí, kdežto třebas sledovanitv.cz točí o tom že to musí být spjato s ISP. Buď jak buď pokud to google domákne tak maj lidi telku prostě zdarma a nemají moc důvod za ni platit (teda aspoň 70-90 procent z nich) navíc fakt hafec programů zdarma.
Time shift má zase třebas ivysílání od ČT taky fajn aplikace a bez reklam (windowsmobile). Ještě prubnu iprima.cz .
		0 x 

- 
				zubodravec
- Kontaktovat uživatele:
Kde to je, co to je, jak si to muzu stahnout ?

ppp76 píše:na play zajimava aplikace CZ TV .... zajimava alternativa televize v mobilu pripadne tabletu a zy ty penize .... zadara.... to docela ujde, datovej tok 2 - 2,5 mb, obraz vic nez slusnej , obcas se mi to hryzlo ..... reklama jen malinkata dole takze ani moc neprudi
		0 x 

- sledovanitv.cz
- Kontaktovat uživatele:
Ani se mi nechce věřit, že by služby tohoto typu někdo mohl brát vážně...
Obecně pokud nemá služba dohledatelného majitele a provozovatele, asi není něco v pořádku. Možná pánové licence neřeší, možná ani nevědí, že by je měli řešit, ale to je neomlouvá. Jakmile se dostanou do hledáčku programerů a autorských svazů, skončí pravděpodobně ze dne na den.

Obecně pokud nemá služba dohledatelného majitele a provozovatele, asi není něco v pořádku. Možná pánové licence neřeší, možná ani nevědí, že by je měli řešit, ale to je neomlouvá. Jakmile se dostanou do hledáčku programerů a autorských svazů, skončí pravděpodobně ze dne na den.
		0 x 
			tým sledovanitv.cz
						Jako ten obraz je slušný, takto nějak si představuju že by ta služba měla chodit - jednoduše, stáhnout aplikaci a přehrávat.
A kdo by to chtěl bez reklamy, mohl by se zaregistrovat a předplatit si balíček jako u skylinku.
Apropo, když už se zde vyjádřil někdo z sledovanitv. Vyveďte mě z omylu, ale pokud vím, taky máte android aplikaci, ale sledovat zdarma s reklamou nelze a pokud nemám připojení od partnerského poskytovatele, tak si sám předplatit stejně nemůžu, tak o čem je tady řeč?
Mě konkrétně vůbec nevadí, že provozovatel služby není dohledatelný. Spíš mi vadí, že na to poukazuje dohledatelný provozovatel podobné služby, který mi ji nechce prodat

A kdo by to chtěl bez reklamy, mohl by se zaregistrovat a předplatit si balíček jako u skylinku.
Apropo, když už se zde vyjádřil někdo z sledovanitv. Vyveďte mě z omylu, ale pokud vím, taky máte android aplikaci, ale sledovat zdarma s reklamou nelze a pokud nemám připojení od partnerského poskytovatele, tak si sám předplatit stejně nemůžu, tak o čem je tady řeč?

Mě konkrétně vůbec nevadí, že provozovatel služby není dohledatelný. Spíš mi vadí, že na to poukazuje dohledatelný provozovatel podobné služby, který mi ji nechce prodat

0 x 
			T-T
						- sledovanitv.cz
- Kontaktovat uživatele:
Musíme se pohybovat v nějakých právních a licenčních mantinelech. Ano, jejich stanovení bude vždy pouze výkladem zákona a licenčních smluv, ale s tím nikdo z nás nic neudělá. Prostě to tak je a vy je buď akceptujete, nebo nikoliv. Věřte mi, že tato naše na první pohled konzervativní pravidla jsou v důsledku pro dobro věci.
Jsme tady na fóru pro poskytovatele, takže celou věc beru z pohledu nabízení televize zákazníkům isp, což je samozřejmě v tomto případě nesmysl. Jako hajzlíková televize pro poučeného jednotlivce je to asi ok (dokud funguje).

Jsme tady na fóru pro poskytovatele, takže celou věc beru z pohledu nabízení televize zákazníkům isp, což je samozřejmě v tomto případě nesmysl. Jako hajzlíková televize pro poučeného jednotlivce je to asi ok (dokud funguje).
		0 x 
			tým sledovanitv.cz
						Na sony eperia telefonu mi to jede klidne hodinu bez zakusu ..... aůe zalezi jak kterej kanal ....

0 x 

- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
vsechno zdarma ma svuj cas zivota, jedna vec pravni stranka, ale to nechme na programerech a autorskych svazech ty si jiste namasti kapsu na pokutach  ale druha vec je udrzitelnost v pripade, ze netusim kolik uzivatelu me na sluzbu bude pristupovat, vzdyt je to jako s meraky netu, dokud neni merak moc znam a meri tam par jedincu je to parada, jak se to ale proflakne uz to meri na prd, prave proto, ze ten pocet mericich proste nema sanci obslouzit.
 ale druha vec je udrzitelnost v pripade, ze netusim kolik uzivatelu me na sluzbu bude pristupovat, vzdyt je to jako s meraky netu, dokud neni merak moc znam a meri tam par jedincu je to parada, jak se to ale proflakne uz to meri na prd, prave proto, ze ten pocet mericich proste nema sanci obslouzit.

ale druha vec je udrzitelnost v pripade, ze netusim kolik uzivatelu me na sluzbu bude pristupovat, vzdyt je to jako s meraky netu, dokud neni merak moc znam a meri tam par jedincu je to parada, jak se to ale proflakne uz to meri na prd, prave proto, ze ten pocet mericich proste nema sanci obslouzit.
		0 x 
			..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
						- programming
- build-up and management networks
- development
- education