❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
CZ TV
CZ TV
na play zajimava aplikace CZ TV .... zajimava alternativa televize v mobilu pripadne tabletu a zy ty penize .... zadara.... to docela ujde, datovej tok 2 - 2,5 mb, obraz vic nez slusnej , obcas se mi to hryzlo ..... reklama jen malinkata dole takze ani moc neprudi
0 x
Nektere program se seknou nektery bezej klidne hodinu i vice v pohode, napr prima zoom v pohode nova problemmova 

0 x
Tak občas sem si to pustil, bohužel to má zatím dětské nemoci po 10-20s to zamrzne a musí se jít do menu. Reklama tam občas je občas není, ale obecně na telku pro mobilní zařízení či dovču to nevadí a těch programů je tam fakt hafec
.
Zajímá mě jestli to pojede i v Chorvatsku zda to mají omezené nějak na country region dle IP. A pak taky nechápu že oni to můžou dělat na libovolného operátora a zjevně jim to po právní stránce nevadí, kdežto třebas sledovanitv.cz točí o tom že to musí být spjato s ISP. Buď jak buď pokud to google domákne tak maj lidi telku prostě zdarma a nemají moc důvod za ni platit (teda aspoň 70-90 procent z nich) navíc fakt hafec programů zdarma.
Time shift má zase třebas ivysílání od ČT taky fajn aplikace a bez reklam (windowsmobile). Ještě prubnu iprima.cz .

Zajímá mě jestli to pojede i v Chorvatsku zda to mají omezené nějak na country region dle IP. A pak taky nechápu že oni to můžou dělat na libovolného operátora a zjevně jim to po právní stránce nevadí, kdežto třebas sledovanitv.cz točí o tom že to musí být spjato s ISP. Buď jak buď pokud to google domákne tak maj lidi telku prostě zdarma a nemají moc důvod za ni platit (teda aspoň 70-90 procent z nich) navíc fakt hafec programů zdarma.
Time shift má zase třebas ivysílání od ČT taky fajn aplikace a bez reklam (windowsmobile). Ještě prubnu iprima.cz .
0 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Kde to je, co to je, jak si to muzu stahnout ?
ppp76 píše:na play zajimava aplikace CZ TV .... zajimava alternativa televize v mobilu pripadne tabletu a zy ty penize .... zadara.... to docela ujde, datovej tok 2 - 2,5 mb, obraz vic nez slusnej , obcas se mi to hryzlo ..... reklama jen malinkata dole takze ani moc neprudi
0 x
- sledovanitv.cz
- Kontaktovat uživatele:
Ani se mi nechce věřit, že by služby tohoto typu někdo mohl brát vážně...
Obecně pokud nemá služba dohledatelného majitele a provozovatele, asi není něco v pořádku. Možná pánové licence neřeší, možná ani nevědí, že by je měli řešit, ale to je neomlouvá. Jakmile se dostanou do hledáčku programerů a autorských svazů, skončí pravděpodobně ze dne na den.
Obecně pokud nemá služba dohledatelného majitele a provozovatele, asi není něco v pořádku. Možná pánové licence neřeší, možná ani nevědí, že by je měli řešit, ale to je neomlouvá. Jakmile se dostanou do hledáčku programerů a autorských svazů, skončí pravděpodobně ze dne na den.
0 x
tým sledovanitv.cz
Jako ten obraz je slušný, takto nějak si představuju že by ta služba měla chodit - jednoduše, stáhnout aplikaci a přehrávat.
A kdo by to chtěl bez reklamy, mohl by se zaregistrovat a předplatit si balíček jako u skylinku.
Apropo, když už se zde vyjádřil někdo z sledovanitv. Vyveďte mě z omylu, ale pokud vím, taky máte android aplikaci, ale sledovat zdarma s reklamou nelze a pokud nemám připojení od partnerského poskytovatele, tak si sám předplatit stejně nemůžu, tak o čem je tady řeč?
Mě konkrétně vůbec nevadí, že provozovatel služby není dohledatelný. Spíš mi vadí, že na to poukazuje dohledatelný provozovatel podobné služby, který mi ji nechce prodat
A kdo by to chtěl bez reklamy, mohl by se zaregistrovat a předplatit si balíček jako u skylinku.
Apropo, když už se zde vyjádřil někdo z sledovanitv. Vyveďte mě z omylu, ale pokud vím, taky máte android aplikaci, ale sledovat zdarma s reklamou nelze a pokud nemám připojení od partnerského poskytovatele, tak si sám předplatit stejně nemůžu, tak o čem je tady řeč?

Mě konkrétně vůbec nevadí, že provozovatel služby není dohledatelný. Spíš mi vadí, že na to poukazuje dohledatelný provozovatel podobné služby, který mi ji nechce prodat

0 x
T-T
- sledovanitv.cz
- Kontaktovat uživatele:
Musíme se pohybovat v nějakých právních a licenčních mantinelech. Ano, jejich stanovení bude vždy pouze výkladem zákona a licenčních smluv, ale s tím nikdo z nás nic neudělá. Prostě to tak je a vy je buď akceptujete, nebo nikoliv. Věřte mi, že tato naše na první pohled konzervativní pravidla jsou v důsledku pro dobro věci.
Jsme tady na fóru pro poskytovatele, takže celou věc beru z pohledu nabízení televize zákazníkům isp, což je samozřejmě v tomto případě nesmysl. Jako hajzlíková televize pro poučeného jednotlivce je to asi ok (dokud funguje).
Jsme tady na fóru pro poskytovatele, takže celou věc beru z pohledu nabízení televize zákazníkům isp, což je samozřejmě v tomto případě nesmysl. Jako hajzlíková televize pro poučeného jednotlivce je to asi ok (dokud funguje).
0 x
tým sledovanitv.cz
Na sony eperia telefonu mi to jede klidne hodinu bez zakusu ..... aůe zalezi jak kterej kanal ....
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
vsechno zdarma ma svuj cas zivota, jedna vec pravni stranka, ale to nechme na programerech a autorskych svazech ty si jiste namasti kapsu na pokutach
ale druha vec je udrzitelnost v pripade, ze netusim kolik uzivatelu me na sluzbu bude pristupovat, vzdyt je to jako s meraky netu, dokud neni merak moc znam a meri tam par jedincu je to parada, jak se to ale proflakne uz to meri na prd, prave proto, ze ten pocet mericich proste nema sanci obslouzit.

0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- build-up and management networks
- development
- education