❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

SW pro evidenci skladu

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
okoun
antispam: Ano

SW pro evidenci skladu

Příspěvekod okoun » 12 years ago

Zdravím, může mi někdo doporučit nějaký free software pro evidenci skladu? Je mi jedno jestli to bude pod windows ši na webu, ale aby to fungovalo, dal se tam vlužit obrázek popis atd....
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

zubodravec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod zubodravec » 11 years ago

Premyslel jsem ze bych nechal lehce "ohnout" LMS, pouzil k tomu funkci dokuments a spojil to s Nody.
Ale tro yly jen teoreticke uvahy, chybi mi popis funkcnciho modelu.
Druha varainat je vest externe sklad ve spravnem SW jako treba Money a pak xml vystup importovat.

okoun píše:Zdravím, může mi někdo doporučit nějaký free software pro evidenci skladu? Je mi jedno jestli to bude pod windows ši na webu, ale aby to fungovalo, dal se tam vlužit obrázek popis atd....
0 x

okoun
antispam: Ano

Příspěvekod okoun » 11 years ago

no myslím že pro spoustu lidí včetmě mě nejede vlak přes polské LMS :wink: já jsem s LMS nikdy nebyl kamarád.
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...