❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
SW pro evidenci skladu
SW pro evidenci skladu
Zdravím, může mi někdo doporučit nějaký free software pro evidenci skladu? Je mi jedno jestli to bude pod windows ši na webu, ale aby to fungovalo, dal se tam vlužit obrázek popis atd....
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
-
- Kontaktovat uživatele:
Premyslel jsem ze bych nechal lehce "ohnout" LMS, pouzil k tomu funkci dokuments a spojil to s Nody.
Ale tro yly jen teoreticke uvahy, chybi mi popis funkcnciho modelu.
Druha varainat je vest externe sklad ve spravnem SW jako treba Money a pak xml vystup importovat.
Ale tro yly jen teoreticke uvahy, chybi mi popis funkcnciho modelu.
Druha varainat je vest externe sklad ve spravnem SW jako treba Money a pak xml vystup importovat.
okoun píše:Zdravím, může mi někdo doporučit nějaký free software pro evidenci skladu? Je mi jedno jestli to bude pod windows ši na webu, ale aby to fungovalo, dal se tam vlužit obrázek popis atd....
0 x
no myslím že pro spoustu lidí včetmě mě nejede vlak přes polské LMS
já jsem s LMS nikdy nebyl kamarád.

0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...