❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
VMware vSphere Hypervisor na Flash nebo datastoru?
VMware vSphere Hypervisor na Flash nebo datastoru?
Zdravím, mám dotaz ohledně Free VMware vSphere Hypervisoru na flashce či kartě. Měl jsem doporučeno, že je to takto lepši. Použivá to takto někdo nebo to máte discich? Díky
0 x
Ja to mam zvlast na disku. Vicemene to pouzivam jako by to byla ta flashka. Zbyl me 2,5" disk z notasu. Tak jsem ho k tomu pouzil.
0 x
- sub_zero
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
My používáme 4GB SHDC karty. Logika věci je hypervizor oddělit od produkčního pole.
Ale samozřejmě bude klidně fungovat i na společném poli.
Ale samozřejmě bude klidně fungovat i na společném poli.
0 x
Říkáš-li, že něco nejde, znamená to, že to neumíš.
Jirka Lazorčák
PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..
Jirka Lazorčák
PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..
U nás na spoločnom internom RAID5 poly na X3650 aj data aj hyper.
A na Blade majú svoje HDD s hypervízorom + spoločné pole na data
A na Blade majú svoje HDD s hypervízorom + spoločné pole na data
0 x
MTCNA, MTCRE, MTCTCE a furt toho viem málo
Jasne, takze je vyhodne to mit na oddelene. Ted tedy jaka musi byt min kapacita na fungovani a ma na to poznatelny vliv rychlost flashky?
0 x
Storage Requirements for ESXi 5.0 Installation
Installing ESXi 5.0 requires a boot device that is a minimum of 1GB in size. When booting from a local disk or SAN/iSCSI LUN, a 5.2GB disk is required to allow for the creation of the VMFS volume and a 4GB scratch partition on the boot device.
0 x
MTCNA, MTCRE, MTCTCE a furt toho viem málo
Jeste lama dotaz. Jak se da jednoduse nainstalovat vmware na flashku z flasky? Kdyz jsem to instaloval driv, tak myslim nebylo mozne vybrat kam. Nechci aby se mne to instalovalo na datastore. diky Pripadne jak to instalujete?
0 x