❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Výběr konzolí a trubky
Výběr konzolí a trubky
Jaký průměr trubky použít pro Arkivator 120cm? Délka 4m. Kotvení konzole do štítu 1m nad sebou (s co nejmenším odskokem max 20cm) + průchozí taška + cca 1,5m nad střechou. A nějaký tip kde sehnat kvaliní konzole a střešní průchodku?
0 x
Na tohle jedine prihradu , metr dvacet uz je dost slusnej odpor kdyz zafouka .....
0 x
stačí to narvat na 114mm trubku... máme to takhle na jednom bodě... když se podíváš na fotky z našich realizací tak to tam uvidíš... a kotvit to nejlíp šroubovící přímo na trám... případně podložit potřebným prknem a "na trám" žádný takový ty 20cm dlouhý úcyhty a podobně bych nedával...
0 x
UBNT mám rád, Mikrotik mám taky rád :-D považuji za zbytečné se přít co je lepší.
Jakub Havlíček
Jakub Havlíček
Kotvit se bude primo do stitu (tvarnice 30cm) zavitove tyce skrz celou zed. Kde sehnat nejake ty konzole nejaky eshop?
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
sel bych do prihrady 

0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
čoveče budu shánět taky něco takovýho. Nejpíš tam pude dolu ke zdi jedna silná a tlustá trubka, něco nad 100mm a do toho nad středu o něco tenčí a delší zasunutá do tý spodní. Příhrada je fajn, možná na ní taky dojde ale blbě se pak lepí střecha
i když operátoři co jsem tak viděl to dělaji tak že skrz vysunou masivní trubku s přírubou a na ní nad střechou daji příhraďák.

0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
Na lepeni strechy je dobrej takovej ten olovenej plech co se pouziva pri montazi stresnich oken , dobre ses tim dela a drzi to docela festove ....
0 x
Me prijde ze majitel se chce rozloucit se stitem ... jako chytat 120cm parabolu do 30tky zdi a jest etvarnic hmmmm to chce odvahu .... jak daleko bude antena od posledniho uchytu trubky ve zdi? Ve, si jakou to bude mit paku kdyz se vitr opre naplocho do anteny ? zkusil si nekdy drzet v pruvanu trebas 90tku antenu kdyz se ti do ni oprel pruvan?
0 x
Drzel dva jsme meli co delat
Od posledního uchytu bude cca 1m Ale je to v horni polovine strechy, ne na vrcholku takze hlavni sila vetru bude jenom z jednoho smeru zbytek je za strechou. A bude to jeste zavetrovane do druhe mensi trubky.

0 x
http://www.satelitnidrzaky.cz/product.php?id_product=99
asi chceš tohle...
asi chceš tohle...
0 x
UBNT mám rád, Mikrotik mám taky rád :-D považuji za zbytečné se přít co je lepší.
Jakub Havlíček
Jakub Havlíček